Απίστευτη η τραπεζαρία της Τατιάνας Στεφανίδου - Ήταν γεμάτη από πιάτα

Εμείς πάντως ζηλέψαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη η τραπεζαρία της Τατιάνας Στεφανίδου - Ήταν γεμάτη από πιάτα

Λόγω κορωνοϊού η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε το Σάββατο στο σπίτι με την οικογένεια της και γευμάτισαν όλοι μαζί. Μάλιστα, μόλις δεις την απίστευτη τραπεζαρία που έχει θα πάθεις πλάκα. Χθες, όπως είδαμε ήταν γεμάτη με πιάτα με νόστιμα φαγητά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν χρειάζεται τον ιό για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της, αφού κάθε ημέρα τρώνε παραδοσιακά όλοι μαζί. Έχει αδυναμία στα παιδιά και το σύζυγο της και είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου κάθισαν όλοι μαζί στην τραπεζαρία και απόλαυσαν τις νοστιμιές που έφτιαξε η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου. Το τραπέζι ήταν γεμάτο πιάτα και με τα φαγητά της, ζηλέψαμε, αφού φαίνονταν πεντανόστιμα.

Μάλιστα, να πούμε πως ο χώρος της τραπεζαρίας ήταν άκρως εντυπωσιακό, αφού είχε τα χρώματα που κυριαρχούν στο σπίτι. Δηλαδή το μπεζ και το λευκό, όπως είναι και το απίστευτο υπνοδωμάτιο της.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι

Στα ίδια χρώματα με την τραοεζαρία είναι και το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου

Είδαμε το σαλόνι στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως είναι ένα όνειρο! Όλος ο χώρος είναι μπεζ, αυτό που κάνει ωστόσο τη διαφορά είναι οι μπεζ λεπτομέρειες που δίνουν άλλο αέρα στο σαλόνι!

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι ένα κι ένα, το σαλόνι όμως είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει περάσει αρκετές ώρες και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στη διακόσμηση και το design του σπιτιού, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μέσω του προσωπικού της Instagram.

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά στο ροζ δωμάτιο που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Σε ένα πρόσφατο instastory λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε ένα χώρο από το σαλόνι της, και συγκεκριμένα την τραπεζαρία της, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Οι μπεζ τοίχοι και οι χρυσές λεπτομέρειες έδιναν μία αίγλη στο χώρο που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι