Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη - «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά»

Η εξομολόγησή της για την καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Ηλιάκη - «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά»

Η Μαρία Ηλιάκη δε δίστασε να μιλήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, για τις δύσκολες ώρες που περνάει λόγω της καραντίνας, ενώ αποκάλυψε πως σήμερα δεν είναι καλά ψυχολογικά με όσα γίνονται.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστες δημοσιεύσεις και λόγια γεμάτα αισιοδοξία. Όπως όλα δείχνουν ωστόσο σήμερα περνάει κι αυτή μία άσχημη μέρα και ήθελε να το μοιραστεί.

Κάνοντας λοιπόν μία σειρά από InstaStory, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για όσα νιώθει, αποκαλύπτοντας πως της λείπει ο σύντροφός της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και περνάει πολλές ώρες, και πως δεν θέλει να είναι μόνη της.

Στο τέλος βέβαια έδωσε και μία αισιόδοξη νότα, λέγοντας πως αύριο θα είναι όλα καλά!

«Κατά τ’ άλλα σήμερα είμαι πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά. Έχω και εγώ το δικαίωμα να είμαι down. Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν και ακούγοντας όλα αυτά που γίνονται…

Είμαι και μόνη στο σπίτι τόσες μέρες… Μου λείπει ο σύντροφός μου, οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αποφάσισα… λοιπόν να αφήσω τον εαυτό μου να μελαγχολήσει σήμερα και από αύριο θα είμαι μία χαρά…»!

Μαρία Ηλιάκη instagram

Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να βλέπει τα πράγματα λίγο πιο "μαύρα" σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα όμως περνάνε με αισιοδοξία την καραντίνα

Τόσο η Χριστίνα Μπόμπα που είναι θετική στον κορωνοϊό, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, έχουν μπει σε καραντίνα εδώ και λίγες μέρες. Οι δυο τους ωστόσο δεν απελπίζονται, μιας και έχουν βρει τον δικό τους τρόπο προκειμένου να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες!

Ο χρόνος μέσα στο σπίτι μοιάζει να περνάει πιο αργά από ποτέ, ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μοιάζουν να μην χάνουν τις ελπίδες τους και βρίσκουν διαρκώς τρόπους να ξεφύγουν από την ανία της καραντίνας.

Πέρα από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, σε καραντίνα έχει μπει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Δείτε εδώ την ανάρτησή του!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί με όσα μέσα έχει να επικοινωνεί με τις φίλες της, και διοργανώνει τον διαδικτυακό καφέ της μέσω Skype!

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Όσο για τον Σάκη Τανιμανίδη, μέχρι στιγμής δείχνει να απολαμβάνει το πακέτο που έστειλε η μητέρα από τη Θεσσαλονίκη για εκείνον και την σύζυγό του, γεμάτο με "μαμαδίστικα" φαγητά.

Σάκης Τανιμανίδης καραντίναΜπόμπα κορωνοϊός