Ελένη: Εκτός εκπομπής ο Dj Pitsi - Τι συνέβη;

Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Εκτός εκπομπής ο Dj Pitsi - Τι συνέβη;

Μία αναπάντεχη ανακοίνωση έκανε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, μιας και σε ανύποπτη στιγμή ενημέρωσε τους τηλεθεατές της πως ο Dj Pitsi βρίσκεται εκτός εκπομπής, εξηγώντας παράλληλα τι ακριβώς συνέβη.

Η παρουσιάστρια είχε αρκετά βαρύ κλίμα στη σημερινή της εκπομπή αφού και η ίδια ξεκίνησε την παρουσίαση εξηγώντας πως δεν αισθάνεται καλά με όσα συμβαίνουν.

«Θέλω να σας ανοίξω λίγο την καρδιά μου, μπορεί να είμαι 30 χρόνια κάθε μέρα στην τηλεόραση αλλά ήμουν για άλλους λόγους και τώρα κάνω άλλα θέματα…».

«Είναι και η διάθεσή μας, δηλαδή εγώ θέλω να σας μιλάω, να κοιτάω την κάμερα που εσείς δεν βλέπετε, την κάμερα με τον αριθμό ένα, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση, χαρά, ζωηράδα… τώρα έχω μία δυσκολία σε ψυχολογικό επίπεδο...» είπε η παρουσιάστρια προκειμένου να εξηγήσει πως δεν αισθάνεται και τόσο καλά.

Στη συνέχεια λοιπόν ενημέρωσε τους τηλεθεατές και για την απουσία του Dj της εκπομπής, ο οποίος όπως είπε, λείπει για προληπτικούς λόγους μέχρι να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

«Ελπίζω να σας αρέσουν οι μουσικές μας γιατί σήμερα κρατήσαμε εκτός και τον Dj μας και είπαμε να φύγει για μια – δύο ημέρες να δούμε τι γίνεται. Έτσι και αλλιώς μουσικές δεν βάζουμε πολύ. Αν δεν σας αρέσουν οι μουσικές μας, δεν έχουμε άλλες να το ξέρετε» ανακοίνωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της, ενώ λίγο νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα για περαστικά στη Φαίη Σκορδά.

Όσο για το γιατί δεν έχει κατεβάσει ακόμα "ρολά" η εκπομπή της , είπε:

«Μη νομίζετε πως δεν έχουμε μέσα μας έναν φόβο και εμείς. Κάποιοι γράφετε "σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί και μας ενημερώνετε". Κάποιοι άλλοι "εσείς που μας λέτε να μείνουμε σπίτι είσαστε εκεί;" Καλά τι φαντάζεστε; Ότι ο καθένας έτσι εύκολα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζετε;

Έχεις και λίγο μέσα σου συνείδηση. Κοιτάς δίπλα σου και λες τι γίνεται; Από εκεί έφυγαν, οι άλλοι είναι άρρωστοι, παρουσιάστηκαν κρούσματα… Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Αν μας πουν από τη δουλειά μας. Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα.

Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν»