Το νέο μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για τους «φόβους» θα σε βάλει σε σκέψεις

Τι γράφει η νέα ανάρτηση της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το νέο μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για τους «φόβους» θα σε βάλει σε σκέψεις

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χθες έστειλε ένα νέο μήνυμα για τους «φόβους» μας, το οποίο μόλις το διαβάσεις θα σε βάλεις σε σκέψεις. Τι έγραφε η ανάρτηση της;

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Η Μελίνα Ασλανίδου, όπως όλοι μας μένει στο σπίτι της ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο κορωνοϊός. Όσον λοιπόν, κάθεται μέσα, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται τις σκέψεις της.

Το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για τους «φόβους»

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της, δημοσίευσε ένα μήνυμα που θα σε βάλεις σε σκέψεις. «Ξετύλιξε με θάρρος του φόβους που τύλιξες την καρδιά σου», έγραφε η εικόνα της και από κάτω έγραψε «Σωστό... και αυτό».

Μελίνα Ασλανίδου Instagram

Ένα τρυφερό μήνυμα έγραψε και χθες, αυτή την φορά όμως για την αγάπη.

Το πρωί της Τρίτης 17 Μαρτίου, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να πει «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό με ένα αισιόδοξο μήνυμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία - σκίτσο και έγραψε: «Καλή μέρα. όλα γίνονται όταν η αγάπη ρέει... Άφησε την αγάπη να ρεει κ θα σου αποκαλυφθεί».

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Αναλυτικά η ανακοίνωση.