MasterChef Highlights: Οι αποκαλύψεις, τα ειδύλλια και ο παίκτης που αποχώρησε

Όσα είδαμε χθες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Οι αποκαλύψεις, τα ειδύλλια και ο παίκτης που αποχώρησε

Άγρια ξεσπάσματα και αποκαλύψεις είχαμε στο χθεσινό MasterChef, ενώ μάθαμε και αποκαλύψεις από τον Κοντιζά. Μάλιστα, ένα από τα Highlights ήταν και ο παίκτης που αποχώρησε. Ας δούμε αναλυτικά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο.

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef που δεν τα κατάφεραν στο τεστ δημιουργικότητας και τώρα διαγωνίζονται για την θέση τους στο παιχνίδι.

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση βρίσκονται στην κουζίνα του διαγωνισμού και περιμένουν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4.

Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του.

Ένα γλυκό θα έρθει να φτιάξει για λίγο την πικρή γεύση από τη θέση στην οποία βρίσκονται οι τρεις υποψήφιοι, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα. Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι.

Ποιοι είναι οι σημερινοί υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου ανακοινώθηκαν οι τρεις παίκτες που θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και την ποδιά τους στην δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτοί είναι η Μαριάννα Πουλμεντή, ο Δημοσθένης Μασαλλάς και ο Ηρακλής Αποστολίδης.

Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Στο μεταξύ το χθεσινό επεισόδιο "σάρωσε" στα νούμερα τηλεθέασης, βγάζοντας εκτός μάχης όλο τον ανταγωνισμό!

MasterChef: Ξέσπασε ξανά η Κατερίνα - «Είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις»

Ξέσπασε ξανά η Κατερίνα στο MasterChef ενάντια ενός συμπαίκτης της λέγοντας πως «είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσει άλλες εκφράσεις». Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Η Κατερίνα ξέσπασε για ακόμη μια φορά αυτή τη φορά δεν μάσησε τα λόγια της και τα έβαλε με τον Γιώργο.

Τι συνέβη και ξέσπασε η Κατερίνα

«Τη γλίτωσε και σήμερα ο Γιώργος. Ας κάνει τον σταυρό του στο σπίτι, γιατί εγώ έχω κάνει δηλώσεις στον Γιώργο. Του είπα “εγώ θα φύγω τελευταία κι εσύ λίγα τα ψωμιά σου ακόμα”. Και τα λέω και μπροστά στην κάμερα. Δεν έχω πρόβλημα», είπε για αρχή.

Εγώ έχω έρθει εδώ με την ιδιότητα της κομμώτριας. Να ρε φίλε, αυτή είμαι εγώ. Έχει ανέβει 10 φορές στον εξώστη και δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε mystery box, ούτε τεστ δημιουργικότητας»,συνέχισε.

«Και ναι! Είναι κομπλεξικός, γι’ αυτό και δεν με γουστάρει. Είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις» κατέληξε..Μιας και μιλάμε για το MasterChef η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Από την άλλη στο χθεσινό επεισόδιο η Κατερίνα είχε ξεσπάσει σε έναν ακόμα συμπαίκτη της τον Σταύρο. Τι είχε συμβεί;

Στο χθεσινό επεισόδιο η Κατερίνα Λένη ξέσπασε κατά του Σταύρο Βαρθαλίτη, του Σταύρου Γεωργίου, του Δημοσθένη Μασσαλά και του Τζον, τονίζοντας πως δεν της μιλάνε πλέον.

«Η τετράδα δεν μου μιλάει, μου έχει κόψει την καλημέρα. Γύρισε ο Σταύρος στο σπίτι, συγχάρηκα και ξημερώσαμε την άλλη μέρα και δεν λένε ούτε καλημέρα. Είναι μονίμως κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο, δεν ξέρω, βουντού κάνουν;

Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν. Μου έχουν κόψει την καλημέρα. Με έχει ενοχλήσει αυτό γιατί δεν πρόσβαλα κάποιον, απλά υπερασπίστηκα το δίκιο το δικό μου.Δεν μπορείς να βγαίνεις σε μια ψηφοφορία και να λες ανακρίβειες. Δεν σε τιμάει αυτό το πράγμα και δεν τιμάει και τα παντελόνια που φοράς. Βγάλτα και βάλε μια φούστα μπαλαρίνας», είπε

MasterChef: H αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το ξεκίνημα της καριέρας του

Μια αποκάλυψη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef για το ξεκίνημα της καριέρας του και τι ακριβώς του έτυχε, όταν αποφάσισε να αλλάξει καριέρα.

Ο κριτής του MasterChef,μιλούσε στους τρεις υποψηφίους, την Μαριάννα, τον Ηρακλή και τον Δημοσθένη για αποχώρηση και τότε έκανε μια προσωπική αποκάλυψη. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει επαγγελματική πορεία, και από τις τράπεζες να το γυρίσει στις κουζίνες.

Τι είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την απόφαση του να αλλάξει καριέρα αλλά και το ξεκίνημα του στους παίκτες του MasterChef

«Πρέπει να μαγειρεύετε κάθε στιγμή, κάθε φορά με την ψυχή σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η διαφορά ενός μάγειρα κι ενός εξαιρετικού μάγειρα δεν είναι μόνο μια λέξη. Από τη μία έχουμε τον σορό κι από την άλλη την αφρόκρεμα» είπε αρχικά.

Μετά μίλησε για την αλλαγή επαγγέλματος και όσα του είπε ο κύκλος του στην μεγάλη απόφαση αυτή που πήρε για τη ζωή του και πόσο κρίσιμη ήταν.

«Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω καριέρα και να γίνω μάγειρας, είχα κάποιους από τον κύκλο μου να μου λένε “μα καλά θα αφήσεις την τράπεζα και μια καλή δουλειά για να δουλεύεις σε αυτές τις βρώμικες κουζίνες, όταν όλοι οι άλλοι χαίρονται. Και με αυτά τα άθλια ωράρια και τους χάλια μισθούς”», είπε.

«Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να το πιστέψετε. Απλά για να το κάνετε πρέπει να είστε οι καλύτεροι» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το 03.10:

MasterChef: Το νέο ειδύλλιο και η συγκινητική εξομολόγηση του Ηρακλή

Ένα νέο ειδύλλιο αποκαλύφθηκε στο σπίτι του MasterChef, ενώ ο Ηρακλής έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του και ο Ηλίας έσταξε φαρμάκι για το ταλέντο μερικών μέσα στο ριάλιτι.

Ένταση, ειδύλλια αλλά και στιγμές συγκινητικές έχουμε στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι παίκτες όλο και περισσότερο ανοίγονται και "αποκαλύπτουν" τα μυστικά τους.

Το νέο ειδύλλιο του παιχνιδιού

Μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου που έχει προκύψει στο σπίτι του MasterChef, ανάμεσα στη Μαρία και τον Δημήτρη, έγινε γνωστός ένας ακόμη έρωτας.

Συγκεκριμένα σήμερα και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης οι παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη άρχισαν τα πειράγματα στην Μαριάννα Πουλμεντή πως της ψάχνουν γαμπρό.

Κάποια στιγμή εκείνη αποφάσισε να απαντήσει πως είναι ερωτευμένη με έναν κρητικό. Ένας από τους συμπαίκτες της ρωτούσε τα χαρακτηριστικά του φωτογραφίζοντας τον Θεοχάρη Βιγλάκη, έναν από τους παίκτες που αποχώρησαν πριν λίγο καιρό.

Η εξομολόγηση του Ηρακλή

Ο Ηρακλής από την πρώτη μέρα στο διαγωνισμό έκανε γνωστό πως έχει χάσει τον μπαμπά του. Ο παίκτης αυτή την φορά μίλησε στις κάμερες για την απώλεια αυτή.

«Ξυπνήσαμε μια μέρα ξαφνικά και τον είχαμε χάσει. Όταν ήμουν 13 χρονών. Λένε πώς το πρώτο πράγμα που ξεχνάς είναι η φωνή, όμως εγώ την θυμάμαι. Και το δεύτερο η εικόνα και αυτή την θυμάμαι κάθε μέρα.

Θα ήθελα να ξέρω αν είναι καλά εκεί που είναι και αν είναι υπερήφανος για αυτό που είμαι» είπε ο παίκτης.

Το ξέσπασμα του Ηλία

Ξέσπασε ο Ηλίας κατά των συμπαικτών του και συγκεκριμένα κάποιων που δεν έχουν πολύ ταλέντο κατά την γνώμη του.

Ακόμη ένας παίκτης, λοιπόν, τα έβαλε με τους συμπαίκτες τους και τούς κουτσομπόλεψε πολύ και χωρίς να χαριστεί καθόλου: «Ξενερώνω κιόλας που πρέπει να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο και να ακούω γνώμες που έξω θα ήταν τουλάχιστον λάντζα».

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από το σημερινό επεισόδιο;

Μια αποχώρηση είχαμε στο σημερινό MasterChef. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε και έφυγε απόψε από το ριάλιτι μαγειρικής κλείνοντας μια για πάντα την πόρτα του;

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η Μαριάννα Πουλμεντή, ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο Δημοσθένης Μασσαλάς βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4. Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του.

Ποιος αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star

Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του.

Ένα γλυκό θα έρθει να φτιάξει για λίγο την πικρή γεύση από τη θέση στην οποία βρίσκονται οι τρεις υποψήφιοι, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα. Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι.

Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Εκείνη που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε τελικά είναι η Μαριάννα

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη αποχώρησε και χαιρέτησε τους κριτές, ενώ όπως συνηθίζουν οι παίκτες άφησε και ένα γράμμα να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της.