Στιγμές αγωνίας για την Έλενα Ασημακοπούλου - Είναι στην Ιταλία η οικογένεια του συζύγου της

Τι δήλωσαν για τον κορωνοϊό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές αγωνίας για την Έλενα Ασημακοπούλου - Είναι στην Ιταλία η οικογένεια του συζύγου της

Η Έλενα Ασημακοπούλου και η οικογένειά της βιώνει στιγμές αγωνίες τις τελευταίες μέρες, μιας και η οικογένεια του συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο, βρίσκεται στην Ιταλία όπου ο κορωνοϊός σαρώνει.

Αν κάποια χώρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δυσμενή κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, τότε αυτή είναι σίγουρα η Ιταλία η οποία μετρά τα περισσότερα κρούσματα και τους περισσότερους θανάτους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, στη γειτονική Ιταλία.

Παράλληλα τόνισαν πως επιλέγουν να μείνουν στο σπίτι τους αποφεύγοντας όλες τις περιττές μετακινήσεις, μαζί με την κόρη τους Μαρία Ροζάρια, προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι αλλά να προστετεύσουν και τους γύρω τους από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Στην αρχή όλοι οι Ιταλοί πίστευαν ότι είναι κάτι απλό και τώρα κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά… Οι δικοί μου είναι όλοι καλά»! Και η Έλενα τόνισε: «Η πεθερά μου έχει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δεν έχει βγει καθόλου από το σπίτι. Φοβάται. Έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να έχει τρόφιμα στο σπίτι της, αλλά και ο μικρότερος γιος της βγαίνει για λίγο, με μάσκα και γάντια, όταν χρειάζονται κάτι…»!

«Βγαίνεις από το σπίτι με ειδική άδεια, γιατί στον δρόμο υπάρχει αστυνομία. Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να πάει μόνο ένα άτομο από την οικογένεια και όχι μόνο για να πάρει ένα πράγμα, αλλά πολλά πράγματα…»!

Και τόνισε η Έλενα:«Όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Μπρούνο μας λένε ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος: έβγαιναν ενώ τους έλεγαν να μείνουν στο σπίτι και τώρα ζουν δραματικές καταστάσεις. Μας λένε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με εκείνους» .

Η ηθοποιός μάλιστα, θέλοντας να εκφράσει την μεγάλη ανησυχία της για όσα συμβαίνουν, έκανε και μία συγκλονιστική ανάρτηση πριν από λίγες μέρες.