Νικολέττα Ράλλη: Τόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Τόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει κατά την διάρκεια του 6ου μήνα της εγκυμοσύνης της. Πόσο ζυγίζει πλέον η γνωστή παρουσιάστρια και τι την συμβούλεψε ο γιατρός της.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι η πιο ευτυχισμένη εγκυμονούσα, μιας και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου της ζωής της. Αυτή τη φορά θέλησε να μας πει πόσα κιλά έχει πάρει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πόσα κιλά έχει πάρει η Νικολέττα Ράλλη

Ως λάτρης των social media, η ίδια κάνει συχνά Q&A. Αυτή την φορά οι followers της όπως ήταν αναμενόμενο θέλησαν να την ρωτήσουν για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μια follower λοιπόν την ρώτησε πόσα κιλά έχει πάρει στον 6ο μήνα και εκείνη της απάντησε πως έχει πάρει 15 κιλά.

Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη πρόσφατα αποκάλυψε πώς λίγο πριν μάθει ότι είναι έγκυος ήταν ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον σύντροφο της.

«Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό» είπε για τον σύντροφο της.Τη φουσκωμένη της κοιλίτσα την έχετε δει; Αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να «λιώσει»...

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε» πρόσθεσε.