Η Μελίνα Ασλανίδου όπως ποτέ ξανά - Με αχτένιστα μαλλιά και πυτζάμες

Ποζάρει ακομπλεξάριστη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου όπως ποτέ ξανά - Με αχτένιστα μαλλιά και πυτζάμες

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά. Πόζαρε στον καναπέ της με αχτένιστα μαλλιά και πυτζάμες. Η ίδια εντελώς ακομπλεξάριστη μας έδειξε πως περνάει την ώρα της τώρα στην καραντίνα.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Η Μελίνα Ασλανίδου όπως ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι

Στο πλαίσιο αυτών των διαδικτυακών παιχνιδιών και η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μια φωτογραφία από το πώς κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι.

Η τραγουδίστρια έχουμε δει πολλές φορές να μοιράζεται τις σκέψεις της στα social media και να δίνει συμβουλές σε όσους την ακολουθούν. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν πολλοί πολίτες βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν γιατρούς και νοσοκόμους που δίνουν «μάχη» στα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, μοιράστηκε τα συναισθήματα της.

Σήμερα το πρωί η ίδια στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού, ανέβασε μια φωτογραφία με πυτζάμες και αχτένιστα μαλλιά, όπως είμαστε ακριβώς όταν ξυπνάμε. Η ίδια έδειξε ότι διαθέτει χιούμορ και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη αφού δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της στα social media.

Με λεοπάρ πυτζάμες και φουντωμένο μαλλί η τραγουδίστρια μας καλημέρισε μέσω Instagram, ενώ προκάλεσε και άλλους διαδικτυακούς της φίλους, να ανεβάσουν μια φωτογραφία σαν και την δική της στα social media.

Μελίνα Ασλανίδου