Ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε... «επίθεση» από την γάτα του

Το χιουμοριστικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε... «επίθεση» από την γάτα του

Ο Μίκος Μουτσινάς τώρα που είναι στο σπίτι του σε αυτοπεριορισμό απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο του με τα κατοικίδια του. Τα δυο σκυλάκι του και η γάτα του είναι σαν παιδιά του. Μάλιστα, πάνω στο παιχνίδι με την Τζουτζούμπι (Όπως έχει ονομάσει την γάτα του) του έκανε...«επίθεση».

Από την Δευτέρα η εκπομπή του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, «Καλό μεσημεράκι» παίζεται σε επανάληψη, καθώς κατέβασε ρολά λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού. Πλέον στην καθημερινότητα του έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και τον έχει αφιερώσει στον ίδιο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις και με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράζεται στιγμές από τις ημέρες του μέσα στο σπίτι. Όπως προχθές, όπου ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε μια βόλτα μέχρι την... βεράντα του.

Ο παρουσιαστής εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσε την μαγευτική θέα που έχει από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε σε αυτή την φωτογραφία έχει «πιάτο» σχεδόν όλη την Αθήνα και και ένα καταπράσινο τοπίο.

Η παιχνιδιάρικη «επίθεση» από την γάτα του

Ο Νίκος Μουτσινάς περνάει και πολλές ώρες όπως είπαμε με τα τρία κατοικίδια του. Τα παιχνίδια με την γάτα του Τζουτζούμπι και τα δυο του σκυλιά Άρνι και Τρίκι που είναι οι μεγάλες του αδυναμίες δεν έχουν τέλος. Καθημερινά μοιράζεται στιγμές που περνάει μαζί τους στο σπίτι.

Όπως χθες. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε παιχνίδια στην γάτα του από τον καναπέ και για να πιάσει το χέρι του εκείνη πήρε φόρα και πήδηξε επάνω του.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι

Νίκος Μουτσινάς Instagram