Η Μαρία Μπακοδήμου χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας λέει καληνύχτα!

Δες το ποστ της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπακοδήμου χωρίς ίχνος μακιγιάζ μας λέει καληνύχτα!

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την ίδια να μην έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της - πράγμα λογικό αφού μόλις είχε πέσει στο κρεβάτι και θέλησε να πει καληνύχτα σε όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι μερικές ημέρες σε αυτο - καραντίνα ακολουθώντας και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μάλιστα όλες αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια.κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας πως περνά τον χρόνο της, αλλά και δίνοντας συμβουλές για το πώς να τονόσουμε το ανοσοποιητικό μας με την διατροφή μας.

Η καληνύχτα της Μαρίας Μπακοδήμου - Δείτε την χωρίς μακιγιάζ!

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια έκανε μια "προσωπική" ανάρτηση καθώς ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια να είναι στο κρεβάτι, φυσικά άβαφη και να εύχεται καληνύχτα σε όσους την ακολουθούν στα social media.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη ανάρτηση που κάνει, όσο είναι σε "καραντίνα" καθώς και σε άλλο ποστ της μοιράζεται σκέψεις για το πώς είναι να περνάς τον χρόνο με στο σπίτι. Παράλληλα δεν παραλείπει να μοιραστεί και ορισμένες συμβουλές αλλά και να κάνει χιούμορ με το όλο θέμα.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση μπορεί αν επιχείρησε να "κρύψει" λίγο το πρόσωπό της αλλά η φωτογραφία μαρτυρά ακόμα ότι η επιδερμίδα της είναι σε τέλεια κατάσταση. Μάλιστα δεν παρέλειψε και να αστειευτεί καθώς όπως έγραψε στο ποστ της θα κοιμηθεί νωρίς αφού, αύριο έχει δουλειές.

"Καληνύχτα. Θα κοιμηθώ νωρίς γιατί αύριο έχω δουλειές" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε και μια ακόμα ανάρτηση στην οποία μας έδειξε το σπίτι της! Είναι διώροφο και διακοσμημένο σούπερ.