H θέα από το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έχει «πιάτο» την θάλασσα

Θα την ζηλέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H θέα από το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου έχει «πιάτο» την θάλασσα

Σε αυτοπεριορισμό έχει μπει και η Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, έχοντας πάντα στο πλευρό τους την κορούλα τους και έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους. Όπως την θέα από το μπαλκόνι τους, όπου έχει «πιάτο» την θάλασσα.

Το ζευγάρι με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού παραμένει μέσα στο σπίτι του, τόσο για να προστατέψουν την δική τους υγεία, όσο και την υγεία της οικογένειας τους. Λαμβάνουν τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση, όπως πρέπει όλοι να κάνουμε.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, έχουν βρει περισσότερο χρόνο να περάσουν μαζί με την μπέμπα τους στην οποία έχουν τεράστια αδυναμία.Την απέκτησαν λίγο μετά τον πολιτικό τους γάμο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ να σημειώσουμε πως τώρα σχεδιάζουν τον θρησκευτικό με την τραγουδίστρια μάλιστα, να μας έχει δώσει μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της.

Έτσι λοιπόν, απολαμβάνουν με αισιοδοξία τις ημέρες του αυτοπεριορισμού στο σπίτι με την κορούλα τους να βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού τα παιχνίδια τους αλλά και οι τρυφερές στιγμές δεν έχουν τέλος. Όπως πριν λίγες ημέρες που έκαναν ένα απίστευτο challenge.

Αυτή είναι η θέα από το μπαλκόνι το σπιτιού τους

Χθες, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία από το μπαλκόνι τους, όπου απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό, μιας και δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι της. Όπως θα δείτε και εσείς, η θεά είναι μαγευτική, αφού μένουν σε πολυκατοικία και βλέπουμε σχεδόν όλη την Αθήνα, αλλά έχουν «πιάτο» και την θάλασσα.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου σπίτι

Εμείς πάντως, αν είδαμε τέτοιο μπαλκόνι, όλο εκεί θα καθόμασταν!