Φαίνεται όλη η Αθήνα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Η νέα φωτογραφία

Δεν χρειάζεται να βρει καν στο μπαλκόνι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίνεται όλη η Αθήνα από το σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Η νέα φωτογραφία

Μια νέα φωτογραφία δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το σπίτι του. Όπως μας έχει δείξει πολλές φορές, η θέα από το μπαλκόνι του είναι μαγευτική, αφού φαίνεται όλη η Αθήνα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βγει έξω για να την δει, παρά μόνο να κάτσει στο... παράθυρο του.

Την 6η ημέρα του σε αυτοπεριορισμό πέρασε χθες ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πλέον είναι σε επανάληψη, καθώς όλες σχεδόν οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν κατεβάσει ρολά, λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, ακολουθεί όλα τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας και παραμένει μέσα στο σπίτι του. Είναι πολύ προσεκτικός, αφού δεν θέλει να κολλήσει τον ιό και στην συνέχεια να τον μεταφέρει στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Παρέα του αυτές τις ημέρες, όπως και εδώ και πολύ καιρό είναι τα τρία κατοικίδια του. Για να περάσει ο χρόνο τους στο σπίτι δεν σταματάει τα παιχνίδια με την γάτα του και τα δυο του σκυλάκια. Μάλιστα, έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες του στα social media.

Η νέα φωτογραφία από την θέα του σπιτιού του Νίκου Μουτσινά

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά νέα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι του. Πρωταγωνίστρια ήταν για ακόμη μια φορά η γάτα του, αλλά και η θέα από το παράθυρο του.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει «πιάτο» σχεδόν όλη την Αθήνα και δεν χρειάζεται να βγει στο μαγευτικό του μπαλκόνι για να την δει. Στο σαλόνι του σπιτιού του έχει μεγάλα παράθυρα που μπορείς να την δεις και από εκεί. Είναι πραγματικά απίστευτη.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι instagram