Φωτογραφία της Φαίη Σκορδά από την παραλία - Είναι από το παρελθόν

Έτσι ήταν μικρή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία της Φαίη Σκορδά από την παραλία - Είναι από το παρελθόν

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, από όταν ήταν κοριτσάκι και είχε πάει στην παραλία με την οικογένεια της. Αφορμή για να την ανεβάσει, ήταν ένα challenge που αποδέχτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες που λόγω της πανδημίας έχουμε μπει όλοι σε αυτοπεριορισμό στα σπίτια μας, μετά την ραγδαία εξάπλωση που έχει δει ο φονικός ιός κορωνοϊός, στο Instagram έχουμε βγει πολλά challenge για να περνάει η ώρα των χρηστών.

Ένα από αυτά λοιπόν αποδέχτηκε και η Φαίη Σκορδά, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, καθώς όπως αποκάλυψε βγήκε θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό. «Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι», είχε γράψει στην ανάρτηση της μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η φωτογραφία της Φαίη Σκορδά από την παραλία

Όπως φαίνεται η Φαίη Σκορδά έχει πολύ ελεύθερο χρόνο πλέον, αφού δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και το Πρωινό του ΑΝΤ1, έχει κατεβάσει ρολά. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, καθώς αποδέχτηκε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά.

Με την σειρά της η παρουσιάστρια, προκάλεσε την Νάνσυ Παραδεισανού, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Άρη Καβατζίκη και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ωστόσο, δείτε εδώ και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της Φαίης Σκορδά. Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της με τον κορωνοιό, αλλά και ποια η τωρινή της κατάσταση.

Φαίη Σκορδά με μαγιό