Αγνώριστη σε παιδική φωτογραφία η Μελίνα Ασλανίδου - Εσείς θα την καταλαβαίνατε;

Ήταν μια γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη σε παιδική φωτογραφία η Μελίνα Ασλανίδου - Εσείς θα την καταλαβαίνατε;

Μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μελίνα Ασλανίδου, με αφορμή ένα challenge που αποδέχτηκε στα social media. Εσείς αν δεν γνωρίζατε πως είναι η τραγουδίστρια στην παρακάτω εικόνα εικόνα θα την αναγνωρίζατε;

Τις τελευταίες ημέρες που λόγω της πανδημίας έχουμε μπει όλοι σε αυτοπεριορισμό στα σπίτια μας, μετά την ραγδαία εξάπλωση που έχει δει ο ιός κορωνοϊός, στο Instagram έχουμε βγει πολλά χιουμοριστικά challenge για να περνάει η ώρα των χρηστών.

Ένα λοιπόν από αυτά είναι να ανεβάσεις κάποια φωτογραφία από τα παιδικά σου χρόνια, αν σε έχει προκαλέσει κάποιος διαδικτυακός φίλος σου και εσύ με την σειρά σου, αφού ανεβάσεις την φωτογραφία πρέπει να προκαλέσεις, κάποιους άλλους διαδικτυακούς σου φίλους.

Η παιδική φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου

Σε αυτό τον challenge λοιπόν, πήρε μέρος και η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από παιδί και πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Τότε, είχε κοντά αγορέ μαλλιά και μαγουλάκια για «φάγωμα».

Αφού την προκάλεσε ο Δημήτρης Μπάσης, εκείνη με την σειρά της προκάλεσε να ανεβάσουν παιδική τους φωτογραφία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Μακεδόνας.

Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο challenge στο οποίο έχει πάρει μέρος η Μελίνα Ασλανίδου. Πριν από λίγες ημέρες, πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η ίδια μας έδειξε πως περνάει την ώρα της τώρα στην καραντίνα. και δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της με αχτένιστα μαλλιά και πυτζάμες. Για ακόμη μια φορά απέδειξε πως διαθέτει χιούμορ και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη αφού δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της στα social media.