My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

Ποια μας χαιρέτησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks Gala: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχωρεί

Το σημερινό Gala του My Style Rocks, ήταν γεμάτο εκπλήξεις, με την παίκτρια που τελικά αποχώρησε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Οι κριτές εξήγησαν την ομόφωνη απόφασή τους και αποχαιρέτησαν την κοπέλα που αφήνει τον διαγωνισμό.

Ακόμη μία εβδομάδα στο δημοφιλές παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ τελείωσε, και ακόμη μία παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Oι κριτές επωμίστηκαν αυτή την ευθύνη.

Η Αρετή, η Γεωργία και η Κιάρα, ήταν οι τρεις με τη χαμηλότερη βαθμολογία, οπότε οι κριτές επέλεξαν πως αυτή που θα ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι είναι η Γεωργία και συνέχισαν μετά την ψηφοφορία ανάμεσα στην Αρετή και την Κιάρα.

Αυτή λοιπόν που δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα και να χαιρετήσει για πάντα το παιχνίδι ήταν η Κιάρα. Πριν πάμε στο Gala ωστόσο, δείτε τον χαμό που επικράτησε στο My Style Rocks, όταν προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούμπα.

Πριν την αποχώρηση, ανακοινώθηκε και η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks Gala

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ανακοινώθηκε η νικήτρια της εβδομάδας, η οποία κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα look της και να κερδίσει τις εντυπώσεις μαζί με την επιταγή!

Το Gala με θέμα το τραγούδι, φαίνεται πως εντυπωσίασε όλες τις παίκτριες, οι οποίες έκαναν μοναδικές εμφανίσεις και συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Τόνια Κούμπα, η οποία όπως τόνισε ήξερε πως ήταν στις ψηλές θέσεις, ωστόσο δεν περίμενε να είναι και αυτή που θα κερδίσει.Το look της και σήμερα αλλά και τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks νικήτρια

Μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς ξέρετε πότε θα προβληθεί το "τελευταίο" επεισόδιο; Πότε τελειώνουν τα διαθέσιμα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια; Σας έχουμε απάντηση.