Kορωνοϊός: H χιουμοριστική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για όσους "σπάνε" την καραντίνα

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kορωνοϊός: H χιουμοριστική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για όσους

Μια χιουμοριστική ανάρτηση έκανε η Ρούλα Κορομηλά για όσους σπάνε την καραντίνα και τρέχουν να πάνε στα χωριά τους για να πάρουν «καθαρό» αέρα, ενώ όλοι πρέπει να μένουμε στο σπίτι.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάσταση που επικρατούσε στα διόδια της Ελευσίνας "μιλούν" από μόνες τους! Μπορεί να μας έχουν πει να μείνουμε στο σπίτι, ωστόσο οι Αθηναίοι φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο για το... χωριό!

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι εικόνες προκάλεσαν την οργή όσων κάθονται μέσα στο σπίτι τους, για την αναισθησία μερικών που βγήκαν να πάνε μια βόλτα στα χωριά τους. Δείτε εδώ τις εικόνες

Η χιουμοροστική ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για όσους σπάνε την καραντίνα

Μπορεί η Πολιτεία και οι ειδικοί να μας λένε να μείνουμε στο σπίτι, καθώς είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να το ακούν όλοι. Λίγο το γεγονός ότι δεν δουλεύουμε, λίγο το ότι στο χωριό έχει πιο καθαρό αέρα και μάλλον ήταν αρκετό για να γεμίσουν τα διόδια με αυτοκίνητα!

Χιλιάδες Αθηναίοι και Αθηναίες ξεχύθηκαν στους δρόμους με τα αυτοκίνητα για να φύγουν για τα χωριά τους παρά τις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση και η αστυνομία.

Αυτό εξόργισε αρκετούς που μένουν μέσα στα σπίτι τους όπως ήταν αναμενόμενο και μια από αυτούς ήταν και η Ρούλα Κορομηλά. Δείτε εδώ και το σπίτι της

Η παρουσιάστρια έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για αυτούς που έσπασαν την καραντίνα. Δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τους ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες με όπλα και γράφει «Ξεκίνησε στην επαρχία η υποδοχή των εκδρομέων».

Δείτε την ανάρτηση της:

Ρούλα Κορομηλά