Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του μισθοφόρου από το Survivor

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του μισθοφόρου από το Survivor

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του μισθοφόρου από το Survivor ή κατά κόσμον Κώστα Αναγνωστόπουλου. Τι ανέβασε στο Instagram και πιο το μήνυμα το οποίο ήθελε να στείλει με την φωτογραφία του.

O Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο έχει στο χέρι του ορούς και θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η αιμοδοσία και πόσο μπορεί να βοηθήσει αν δώσουμε σε δικούς μας ανθρώπους και όχι μόνο αίμα για όποια περίπτωση και αν το χρειάζονται.

«Challenge αιμοδοσίας... ! Όχι μόνο όταν έχουμε ανάγκη ή όταν συμβεί σε έναν δικό μας άνθρωπο ! Τώρα υπάρχει πρόβλημα τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Βλέπω τα challenge χαρτιού υγείας-γυμναστικής & αλλά είστε πρωταθλητές, σε αυτό ? Ας γίνουμε παράδειγμα πηγαίνοντας πρώτα Εμείς.» Δείτε και ποιος πρώην παίκτης έγινε θείος

Δείτε την ανάρτηση του:

Ποιος είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς μισθοφόρος από το Survivor

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι επιχειρηματίας και είναι από την Αθήνα. Έχει δύο μπαρ και ένα μεζεδοπωλείο. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία.

Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ηλικία

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι 36 ετών

Στο βίντεο για την παρουσίαση του στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: “Είμαι ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος και είμαι 32 χρονών. Μία από τις πιο δύσκολες δουλειές που έχω κάνει είναι να δουλεύω στα καράβια στα παράλια της Σομαλίας και σκοπός μας ήτανε να αποτρέψουμε τους πειρατές να ανέβουν πάνω στο καράβι και να φτάσει όλος ο κόσμος και το καράβι σε ασφαλές σημείο. Είμαι επιχειρηματίας, έχω δύο καφετέριες και ένα εστιατόριο. Για να καταφέρω να επιβιώσω σίγουρα θα χρειάζομαι τροφή, νερό και καλή παρέα. Η προετοιμασία μου είναι ότι έχω κάνει αερόβια γυμναστική, έχω κάνει προπόνηση σε άμμο με παπούτσι και αυτό πιστεύω θα δουλέψει, θα με βοηθήσει σωματικά, άλλα πιστεύω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι ψυχικά. Δε φοβάμαι καθόλου την αντίπαλη ομάδα, γιατί πιστεύω πως δεν μπορούν να τα καταφέρουν σε τέτοιες αντίξοες συνθήκες. Στο Survivor θα κερδίσω γιατί έχω κάνει μια στρατηγική, έχω προετοιμαστεί πολύ ψυχολογικά. Πιστεύω πως δεν είναι θέμα δύναμης, είναι πιο πολύ θέμα ψυχής, οπότε επειδή τα έχω καταφέρει σε χειρότερες καταστάσεις, πιστεύω πως θα είμαι ο νικητής. Το Survivor για μένα είναι μια πρόκληση.”

Το Νοέμβριο του 2018 ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και άλλοι 7 παίκτες από τα προηγούμενα Survivors, μπήκαν στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “Nomads” στη Μαδαγασκάρη.

TAGS