Μαγευτικό το σαλόνι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έρωτας οι κουρτίνες

Στο πιο καλοκαιρινό χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαγευτικό το σαλόνι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έρωτας οι κουρτίνες

Μια φωτογραφία είδαμε από το σαλόνι του σπιτιού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και είναι άκρως μαγευτικό. Και αυτό γιατί όλες οι αποχρώσεις είναι χαλαρωτικές, με τις κουρτίνες τους να είναι έρωτας, καθώς θυμίζουν καλοκαίρι.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται», περνάει τον περισσότερο χρόνο του αυτοπεριορισμού της όχι μόνο στην κουζίνα όπως φαίνεται, αλλά και χαλαρώνοντας στον καναπέ της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως μας έχει δείξει εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα και επιτυχημένη στην τηλεόραση, είναι και νοικοκυρά. Αφού, καθημερινά μαγειρεύει για τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο. Μερικές από τις συνταγές της μας τις έχει αποκαλύψει, όπως αυτή για τέλειο σπιτικό cheesecake.

Ωστόσο, τον χρόνο της εκτός από την κουζίνα μαγειρεύοντας τον περνάει και στο σαλόνι της χαλαρώνοντας, βλέποντας τηλεόραση, είτε κάνοντας και γυμναστική, αφού δεν θέλει να χάσει την φόρμα της.

Αυτό είναι το μαγευτικό σαλόνι Ευρυδίκης Βαλαβάνη - Κωνσταντίνου Βασάλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι της, όπου είναι σε αυτοπεριορισμό εδώ και μια εβδομάδα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η δημοσιογράφος πόζαρε στον καναπέ της και είδαμε την εντυπωσιακή διακόσμηση. Οι κουρτίνες ωστόσο, ήταν εκείνες που μας τράβηξαν την προσοχή, αφού είναι σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπιτωθούν λόγω ανακαίνισης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή το σπιτικό του.