Εκτός αέρα ALPHA ξανά η Ελένη Μενεγάκη

Για δεύτερη μέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός αέρα ALPHA ξανά η Ελένη Μενεγάκη

Εκτός αέρα ALPHA ξανά η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη σερί μέρα. Η εκπομπή της παρουσιάστριας δεν βγήκε χθες, αλλά ούτε και σήμερα, λόγω των απαραίτητων μέτρων για την καραντίνα και την πρόληψη της υγείας μας.

Όλα τα κανάλια έχουν παγώσει το πρόγραμμα τους και λίγες είναι οι ζωντανές εκπομπές που βγαίνουν με τις περισσότερες, να είναι με ζωντανές συνδέσεις από το σπίτι.

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχιζε κανονικά την εκπομπή της με λίγους συνεργάτες της το στο πλευρό της κάθε φορά, έτσι ώστε να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν βγήκε ξανά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα

Η εκπομπή της παρουσιάστριας δεν βγήκε ούτε σήμερα Τρίτη. Στην θέση της είδαμε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ στη συνέχεια θα προβληθεί στο θέση της ελληνική ταινία. Δείτε εδώ και τι της είπε μια follower της στο Instagram και ανάγκασε την παρουσιάστρια να απαντήσει σε έντονο ύφος

Ο Alpha χθες έκανε την εξής ανακοίνωση για την αναβολή της εκπομπής:

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει.»