Τι κάνει η Μαρία Μπακοδήμου εν ώρα πανδημίας; - Φωτογραφία από την κουζίνα της

Ψυχραιμία πάνω από όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι κάνει η Μαρία Μπακοδήμου εν ώρα πανδημίας; - Φωτογραφία από την κουζίνα της

Εσείς αναρωτηθήκατε τι κάνει η Μαρία Μπακοδήμου εν ώρα πανδημίας; Αν ναι η ίδια έχει φωτογραφία από την κουζίνα της, όπου αποκαλύπτει την νέα της καθημερινότητα.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι μερικές ημέρες σε αυτο - καραντίνα ακολουθώντας και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μάλιστα όλες αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια.κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας πως περνά τον χρόνο της, αλλά και δίνοντας συμβουλές για το πώς να τονόσουμε το ανοσοποιητικό μας με την διατροφή μας.

Ως λάτρης των social media, θέλησε με μια ανάρτηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τι κάνει κατά την περίοδο της καραντίνας και έτσι γεμίζει το μισό της ημέρας της.

Δείτε την φωτογραφία από την κουζίνα της Μαρίας Μπακοδήμου όπου αποκαλύπτει τι κάνει τις δύσκολες μέρες του ιού

Η Μαρία Μπακοδήμου επιλέγει να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει τα αγαπημένα της φαγητά, περνώντας λίγο χρόνο ποιοτικά στην κουζίνα της.

Αυτή την φορά η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μαγειρέψει γεμιστά και να το μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα social media. Δείτε αναλυτικά τι ανέβασε, και επίσης αν το έχετε χάσει σας έχουμε και το εσωτερικό του σπιτιού της παρουσιάστριας, που μας το έδειξε πριν λίγες ημέρες.

Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε στο προσωπικό της ποστ χαρακτηριστικά, "Το μισό της κάθε μέρας της καραντίνας αξιοποιείται στο μαγείρεμα . Μου είχε λείψει πολλά χρόνια. #γεμιστά #κορονοϊός"

Η ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι

Η παρουσιάστρια αυτή την φορά ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από ένα σούπερ μάρκετ που δείχνει μια ηλικιωμένη κυρία να μην έχει τι να αγοράσει, επειδή τα ράφια είναι άδεια..

«Θυμήσου αυτή την φωτογραφία, όταν παίρνεις περισσότερα από όσα χρειάζεσαι. Αυτό είναι εγωισμός» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτηση της.

Μαρία Μπακοδήμου