Εντυπωσιακή η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έχει καφέ ντουλάπια

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντυπωσιακή η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου - Έχει καφέ ντουλάπια

Άκρως εντυπωσιακή και νεανική είναι η κουζίνα του σπιτιού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Τα ντουλάπια είναι σε καφέ χρώμα. Εκεί περνάει τον περισσότερο χρόνο της η δημοσιογράφος, αφού φτιάχνει συνέχεια νόστιμα φαγητά για τον αγαπημένο της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκτός από μια επιτυχημένη δημοσιογράφος του ALPHAtv και της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», είναι και μια σωστή νοικοκυρά. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε όλοι σε αυτοπεριορισμό, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία, βρίσκεται συνέχεια στην κουζίνα της.

Η δημοσιογράφος μπαίνει στην κουζίνα της και δημιουργεί καθημερινά όπως φαίνεται, αφού πριν από λίγες ημέρες εκτός από τον σολωμό έκανε και ένα cheesecake στο οποίο μας έδωσε την συνταγή του. Δείτε εδώ όλα τα μυστικά της.

Βέβαια, να πούμε πως τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσέχουν την διατροφή τους αφού θέλουν να διατηρήσουν τις άψογες αναλογίες τους για αυτό και τρώνε σωστές ποσότητες και δεν κάνουν πολλές ατασθαλίες.

Αυτή είναι η κουζίνα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η κουζίνα φαίνεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, μιας και όπως είπαμε καθημερινά δημιουργεί διάφορα φαγητά για τον Κωνσταντίνου Βασάλο, μιας και έχει ταλέντο και στην μαγειρική.

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα ντουλάπια της κουζίνας της είναι σε καφέ χρώμα, ενώ γενικά όλος ο χώρος είναι πολύ νεανικός.