Baby boom στην ελληνική showbiz - Παίκτρια του Power of love είναι έγκυος

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην ελληνική showbiz - Παίκτρια του Power of love είναι έγκυος

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom είναι έτοιμο να εμφανιστεί στην ελληνική showbiz, μιας και πριν από λίγη ώρα, μία πρώην παίκτρια του Power of love ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, πως είναι έγκυος.

Τι κι αν είμαστε εν μέσω καραντίνας, τα ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz δε σταματάνε να έρχονται, με μία ακόμη εγκυμοσύνη να ανακοινώνεται σήμερα.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το power of love, Ευαγγελία Καλτσή, ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Facebook πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Έτσι πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα, τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για την 25η Μαρτίου και τον κορωνοϊό που βασανίζει όλο τον κόσμο.

Βέβαια πέρα από την Ευαγγελία Καλτσή που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μπαμπάς για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει και άλλος ένας παίκτης του Power of love.

Το μήνυμα που έστειλε για την εγκυμοσύνη της και την ονομαστική της εορτή

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά... Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία».

Ευαγγελία Καλτσή εγκυμοσύνη