Φαίη Σκορδά: Η τελευταία εμφάνιση με το Νίκο Ηλιόπουλο πριν νοσήσει από κορωνοϊό

Έχουμε τις φωτογραφίες αποκλειστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Η τελευταία εμφάνιση με το Νίκο Ηλιόπουλο πριν νοσήσει από κορωνοϊό

Αρκετές ημέρες πριν η Φαίη Σκορδά αποκαλύψει πως νόσησε από τον κορωνοϊό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει στην πρώτη - και τελευταία μέχρι πρότινος - εμφάνισή της με το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.

Διατηρούν δεσμό πάνω από ένα χρόνο και ο ένας είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό του άλλου κι αυτό φαίνεται από το χαμόγελο της παρουσιάστριας όταν την ρωτούν για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τώρα έχουν κάνει μια μικρή παύση στις συναντήσεις τους από κοντά αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της, αλλά δεν σταματάνε να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που συγκίνησε πάρα πολύ. Ήταν με τα παιδιά της και αποκάλυψε πως της λείπουν πολύ και θέλει να τα πάρει αγκαλιά. Δείτε την ανάρτησή της εδώ

Φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση του Νίκου Ηλιόπουλου και της Φαίης Σκορδά

Ο φακός μας τη συνάντησε να αναχωρεί με τον σύντροφό της από την περιοχή της Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες θα ήταν αδιανόητο αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, καθώς ήταν πολύ προσεκτικοί στην κάθε τους κίνηση, ενώ όλες οι συναντήσεις τους γίνονταν σε σπίτια φίλων.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Η γνωριμία τους κρατάει πολλά χρόνια, από την περίοδο που η Φαίη ακόμα σχεδίαζε το site της faysbook.gr, η σχέση τους όμως εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από καθαρά επαγγελματική, αρκετά μετά το διαζύγιό της. Το πρώτο διάστημα απέφευγαν τις κοινές εξόδους και χαρακτηριστικό είναι πως δεν γνώριζε κανείς γι' αυτό το ειδύλλιο παρά μόνοι πολύ στενοί τους φίλοι και συνεργάτες, ή άνθρωποι εκτός του χώρου που δεν αποκάλυπταν τίποτα και σε κανέναν.