Η Ελένη αποκάλυψε τι έκανε σπίτι της όσο δεν είχε εκπομπή

Η παρουσιάστρια επέστρεψε με κέφι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη αποκάλυψε τι έκανε σπίτι της όσο δεν είχε εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε σήμερα το μεσημέρι ξαφνικά στον τηλεοπτικό αέρα του ALPHA, ενώ κανείς δεν το περίμενε, με την παρουσιάστρια με τη σειρά της να ανακοινώνει τι ακριβώς συνέβη αλλά και να αποκαλύπτει τι έκανε σπίτι της όσο δεν είχε εκπομπή.

Σήμερα χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ανακοίνωση από τη μεριά του καναλιού, η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε κανονικά στην ώρα της και ξεκίνησε την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια πάνω στη συζήτηση για τα έγγραφα μετακίνησης τα οποία χρειαζόμαστε για να μπορούμε να κυκλοφορούμε εκτός σπιτιού, αποκάλυψε πως όσες μέρες δεν είχε εκπομπή έβγαινε μόνο μέχρι την αυλή του σπιτιού της.

Όλα όσα είπε η Ελένη για το τι έκανε σπίτι της όσο δεν είχε εκπομπή

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Δεν έχω κάνει ακόμη το έγγραφο μετακίνησης γιατί δεν έχω κουνήσει από το σπίτι μου. Και τις δυο μέρες τώρα που δεν είχαμε εκπομπή συν την επίσημη αργία της 25ης Μαρτίου, μόνο στην αυλή μου βγαίνω και κοιτάζω λίγο, τώρα που έριξε και λίγο βροχή».

Με γάντια ο Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος βγήκε στην εκπομπή φορώντας γάντια θέλοντας να τηρήσει τα μέτρα αυτοπροστασίας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές της χώρας και όχι μόνο.

Ενώ η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας, «Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια… Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”;

Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας» είπε χαρακτηριστικά λίγο αφού ξεκίνησε η εκπομπή.

Θυμίζουμε ωστόσο πως τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και οι συνεργάτες της, βρέθηκαν στο πλατό του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας, η εκπομπή ωστόσο δεν ξεκίνησε ποτέ.