Η Μαντώ Γαστεράτου δεν χάνει το κέφι της - Η εικόνα που "έριξε" τα social media

Έχετε δει το κρεβάτι της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαντώ Γαστεράτου δεν χάνει το κέφι της - Η εικόνα που

Μπορεί να διανύουμε κρίσιμες ώρες με την πανδημία να τα ταράζει όλα, ωστόσο η Μαντώ Γαστεράτου δεν χάνει το κέφι της. Η ίδια ανέβασε εικόνα στα social media που "έριξε" το instagram.

Συγκεκριμένα μάλιστα, η ίσια ως λάτρης των social media δεν γινόταν να μην μοιραστεί αυτήν την ενημέρωση από την καθημερινότητά της θέλοντας να δώσει κουράγιο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαντώ Γαστεράτου επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δημοσιεύοντας διάφορες στιγμές με την οικογένειά της μέσα από το σπίτι, κάτι που αποφάσισε να κάνει για ακόμα μια φορά.

Πριν μερικές ώρες, η παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία δείχνοντάς μας πως περνάει τον χρόνο της τώρα που δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι.

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν χάνει το κέφι της - Δείτε την εικόνα που "έριξε" τα social media

Φορώντας τις πιτζάμες, με πετσέτα στο κεφάλι και μάσκα προσώπου η ίδια ποζάρει και εμψυχώνει όλους τους ακόλουθούς της να μην χάσουν το γέλιο τους και την ελπίδα, γράφοντας χαρακτηριστικά, «ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ».

Μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς είδατε την Μαντώ Γαστεράτου που τρόλαρε την Άννα Μαρία Βέλλη; Ξεκαρδιστική ανάρτηση!

Πριν την καραντίνα δείτε την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στην Μαντώ Γαστεράτου, που δεν χάνει ποτέ το κέφι της

Οι φίλοι της της ετοίμασαν μια τούρτα σοκολάτα και η ίδια φανερά συγκινημένη ανέφερε στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και αυτή είναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοί είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να είναι και συνεργάτες μου και αυτή είναι η φάτσα μου, γεμάτη από χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολύ τους αγαπώ και μ' αγαπάνε! Ααααα και αυτό είναι το πρώτο μου γύρισμα μετά την γέννηση του γιου μου, μετά από 2 μήνες, που σε λίγη ώρα βγαίνει στον αέρα με την BEST TEAM EVER».