Πέθανε ο πατριός του Enrique Iglesias - Το τρυφερό μήνυμα προς τιμήν του

"Έριξε" τα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέθανε ο πατριός του Enrique Iglesias - Το τρυφερό μήνυμα προς τιμήν του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως πέθανε ο πατριός του Enrique Iglesias από τον κορωνοϊό. Δείτε αναλυτικά το τρυφερό μήνυμα προς τιμήν του που "έριξε" τα social media.

Ο Carlos Falco, 5ος Μαρκήσιος του Griñón, ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του τραγουδιστή από το 1980 μέχρι το 1985, μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του Enrique, Julio Iglesias.

Ο πατριός του γνωστού Ισπανού τραγουδιστή, ωστόσο φαίνεται πως δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη με την πανδημία και πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Ο τραγουδιστής θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, δίπλα στη μητέρα του και τον πατριό του, θέλοντας να τονίσει την σοβαρότητα του ιού.

Το τρυφερό μήνυμα του Enrique Iglesias προς τιμήν του πατριού του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram χαρακτηριστικά, «Περνάμε δύσκολες στιγμές και αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου. Ας μείνουμε σπίτι και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη».

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σοκάρουν οι αριθμοί στην Ισπανία - 655 νέοι θάνατοι

Η Ισπανία κατέγραψε 8.578 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 655 νέους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, καθώς ο συνολικός αριθμός των θανάτων ξεπέρασε το όριο των 4.000.

Τα κρούσματα της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ισπανία αυξήθηκαν στα 56.188, από 47.610 χθες.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε στους 4.089, έναντι 3.434 την Τετάρτη. Δείτε εδώ και ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ για τον ιό

protothema.gr