Ο γιος της Μπακοδήμου σε καραντίνα! "Πήραμε το ρίσκο αν είναι άρρωστος θα κολλήσουμε όλοι"

Οι πρώτες δηλώσεις τις παρουσιάστριας! Είναι όλοι μαζί σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γιος της Μπακοδήμου σε καραντίνα!

"Πήραμε το ρίσκο αν είναι άρρωστο θα κολλήσουμε όλοι". Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου βρίσκεται σε καραντίνα και προκαλεί ανησυχία στην οικογένεια. Δείτε αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις τις παρουσιάστριας! Είναι όλοι μαζί σπίτι.

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλώντας στην σημερινή εκπομπή της Παρασκευής στη «Φωλιά των Κου Κου», μίλησε για τον γιο της, Νικήτα που γύρισε εσπευσμένα από την Αγγλία όπου σπουδάζει.

Όπως είπε η παρουσιάστρια ο γιος της είναι ακόμη στην υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα στο σπίτι, η οποία τελειώνει το Σάββατο και η είδηση στην αρχή της προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Όλα όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου για την καραντίνα του γιου της στο Λονδίνο και το ρίσκο

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε χαρακτηριστικά, «Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει κα να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή.

Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει ,όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό. Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο.

Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο». Δείτε και την ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες.