Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός αέρα Open η Κατερίνα Ζαρίφη - Τι συνέβη με την υγεία της;

Τι αποκάλυψε η ίδια;

Εκτός αέρα Open η Κατερίνα Ζαρίφη - Τι συνέβη με την υγεία της;
News 27.03.2020 15:11
Από Youweekly Team

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν εμφανίστηκε σήμερα στην μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Μεσημέρι Yes», με τον Παύλο Σταματόπουλο να εξηγεί το λόγο για τον οποίο η συμπαρουσιάστριά του βρέθηκε σήμερα εκτός αέρα και την ίδια να αναλύει τι ακριβώς συνέβη με την υγεία της.

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε η εκπομπή του Open, μιας και ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε τον πρόλογο μόνος του, εξηγώντας πως δεν έχει στο πλευρό του την Κατερίνα Ζαρίφη, μιας και η παρουσιάστρια αισθάνθηκε μία αδιαθεσία.

Όπως αναφέρθηκε από τον παρουσιαστή, η συμπαρουσιάστριά του θα επιστρέψει από Δευτέρα στο πλατό, μιας και χρειάστηκε να μείνει λίγο σπίτι για να αναρρώσει.

«Δυστυχώς σήμερα δε θα δείτε το διπλό πλάνο που είμαι εγώ με την Κατερίνα, γιατί το Κατερινάκι μας είναι λίγο αδιάθετο. Μην πάει όμως ο νους σας στο κακό, απλά αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και είπαμε να της δώσουμε μία άδεια να την κολλήσει με το σαββατοκύριακο και να ξεκουραστεί για να γυρίσει από Δευτέρα κοντά μας» είπε ο Παύλος Σταματόπουλος στην έναρξη της εκπομπής, με τους υπόλοιπους συνεργάτες να επισημαίνουν πως τους λείπει.

Μπορεί σήμερα να βρέθηκε εκτός της εκπομπής της, πριν από λίγο καιρό όμως η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κάνει μία τρομερή φάρσα στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, η εκπομπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Κατερίνα Ζαρίφη προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με την υγεία της λέγοντας:

«Είμαι καλά. Το δικό μου πρόβλημα σχετίζεται με γυναικολογικής φύσης θέματα. Απλώς είπα λόγω της μικρής αδιαθεσία σήμερα να πάρω το day off μου σήμερα και από Δευτέρα να επιστρέψουμε. Εννοείται ότι πάντα με παρακολούθηση. Ήπια λίγο παραπάνω χτες που είχα τα γενέθλιά μου γιατί δεν είχα και πού αλλού να το κάψω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν φαντάζεστε με ποια τραγουδίστρια την μπέρδεψαν και ποια η αντίδραση της!

Ελένη: Αδιανόητο! Την άφησε "ξερή" ο Μελέτης Ηλίας με το σχόλιο για την εφμάνιση της! «Προτιμώ τη Ζαρίφη...»

Share