O Θοδωρής Μαραντίνης άφησε την κιθάρα και έπιασε τα κατσαρολικά - Δεν πάει το μυαλό σας τι έφτιαξε

Μας δείχνει τις ικανότητες του και στην μαγερική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Θοδωρής Μαραντίνης άφησε την κιθάρα και έπιασε τα κατσαρολικά - Δεν πάει το μυαλό σας τι έφτιαξε

Στην κουζίνα για να μαγειρέψει μπήκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής μετά το χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου, φαίνεται πως έχει γίνει νοικοκύρης. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αφήσει στην άκρη την κιθάρα του και έχει πιάσει τα κατσαρολικά.

Ο frontman του συγκροτήματος «Onirama» βρίσκεται και εκείνος όπως όλοι μας σε κατ’ οίκον περιορισμό, σεβόμενος και ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, περνάει την περισσότερη ώρα με το σκύλο του την Layla, ενώ κάθε απόγευμα και κυρίως μετά τις 6, κάνει lives στο Instagram επικοινωνόντας με τους διαδικτυακούς του φίλους, τραγουδώντας για χάρη των χιλιάδων θαυμαστών του για να περάσει και εκείνον η ώρα στην «καραντίνα» όμορφα.

Βέβαια, περνάει και αρκετές ώρες στην κουζίνα του. Καθώς τώρα που είναι εργένης δεν θέλει να παραγγέλνει συνέχεια από έξω για να τρώει.

Άφησε την κιθάρα, έπιασε τα κατσαρολικά και αυτό έφτιαξε

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Θοδωρής Μαραντίνης μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και μας έδειξε τις ικανότητες του και στην μαγειρική. Με την βοήθεια από το τηλέφωνο της μαμάς του αλλά και του πατέρα του κατάφερε να φτιάξει ένα εξαιρετικό πιάτο.

Συγκεκριμένα, μαγείρεψε καστανό ρύζι, κοτόσουπα με λαχανικά και πατάτες.

Θοδωρής Μαραντίνης σπίτι

Να πούμε ωστόσο πως μπορεί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου να έχουν χωρίσει ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, πρόσφατα πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στο εξωτερικό μαζί και με τα παιδιά τους και έχουμε φωτογραφία που το αποδεικνύουν.