Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τα παιδιά της που είδε το φως για πρώτη φορά

Πρόκειται να «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τα παιδιά της που είδε το φως για πρώτη φορά

Την περίοδο των καλοκαιρινών της διακοπών αναπόλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τα παιδιά της από την παραλία, που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αφού δεν την έχει δημοσιεύσει ξανά.

Μπορεί οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές να έχουν κατεβάσει ρολά λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, ωστόσο η παρουσιάστρια του Happy Day βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η ίδια «τρέχει» να τις προλάβει.

Έχει από την μια την καθημερινή της εκπομπή, ενώ έχει και τις υποχρεώσεις στο σπίτι, μιας και τα παιδιά της μένουν μέσα λόγω του ιού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν «τρέχει» να τα προλάβει όλα και τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Για αυτό και της βγάζουμε το καπέλο.

Με αφορμή τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναπόλησε τις ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της.

Η φωτογραφία με τα παιδιά της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Happy Day στον ALPHAtv, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από τις διακοπές της, όπου οικογενειακώς είχαν πάει να απολαύσουν την βουτιά τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, η τρυφερή μαμά, Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ποζάρει με τις δυο της κόρες και το γιο της σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφία παιδιά

Να σημειώσουμε πως πριν «χτυπήσει» ο κορωνοιός στην Ελλάδα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στο κέντρο της Αθήνας, σε πολύ τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ήταν άκρως εντυπωσιακή με την στιλιστική της επιλογή