Η Δούκισσα Νομικού σε μια φωτογραφία που δεν θα αναγνωρίσεις το πρόσωπο της

Είναι απλή απίστευτο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Δούκισσα Νομικού σε μια φωτογραφία που δεν θα αναγνωρίσεις το πρόσωπο της

Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στην οποία είναι πραγματικά αγνώριστη στο πρόσωπο. Και αυτό γιατί την έχει ζωγραφίσει μια καλλιτέχνης η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πορτραίτα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ειδικά τώρα που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της με την οικογένεια της, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση.

Μέσω διάφορων αναρτήσεων της μας έχει δείξει πως περνάει την καθημερινότητα της στο σπίτι μαζί με τον σύζυγο της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο της παιδιά. Το γιο της Σάββα και την κόρη της. Μάλιστα, να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες ο γιος της είχε τα γενέθλια του και τα γιόρτασε με ένα μικρό πάρτι στο σπίτι. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού ήταν πολύ γλυκές.

Έχοντας λοιπόν περισσότερο χρόνο για την οικογένεια της, αλλά και για εκείνη έχει γίνει πιο συχνή χρήστης του Instagram. Επίσης, δεν μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, αλλά και από το παρελθόν της, όπως αυτές οι φωτογραφίες από τις πρώτες της επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την παρακάτω φωτογραφία την οποία ζωγράφισε μια καλλιτέχνης, που έχει ζωγραφίσει και πορτραίτα άλλων μεγάλων καλλιτεχνών.

Δούκισσα Νομικού instagram

Να σημειώσουμε, πως μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι της, ωστόσο το διαδικτυακό της κατάστημα με την συλλογή κοσμημάτων της λειτουργεί και τα κομμάτια που έχει είναι ένα προς ένα μοναδικά. Όπως αυτό το κόσμημα που είναι πραγματικά έρωτας. Φόρεσε τα στις πιο... φωτεινές σου στιγμές και να είσαι... έτοιμη, γιατί πρόκειται να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.