MasterChef - Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει απόψε

Ποιος δεν θα τα καταφέρει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef - Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει απόψε

Ένα spoiler έχουμε για το MasterChef καθώς αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο.Ένας δεν θα τα καταφέρει και θα δει για πάντα την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Το MasterChef επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας με νέο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε μια σκληρή μάχη και θα έχουμε μια ακόμη αποχώρηση.

Ιωάννης, Ηρακλής και Τζον είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, και να θυμίσουμε πως ο πρώτος έχει τη χρυσή κάρτα με την οποία μπορεί να αποφύγει να μαγειρέψει και να γλυτώσει την δοκιμασία και την αποχώρηση.

Όπως είπε λοιπόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας, ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ηρακλής Αποστολίδης.Δείτε εδώ και το spoiler που αναφέρει ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θα τα καταφέρουν και θα φτάσουν τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος είναι ο Ηρακλής που θα αποχωρήσει απόψε

Έχοντας βιώσει την απώλεια του πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, ανέλαβε να προστατεύσει τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη μητέρα του και την αδελφή του.

Την αίτηση για το διαγωνισμό την έκαναν η μητέρα του και η αδελφή του και θέλει να κερδίσει τον τίτλο για εκείνες, ώστε να τις κάνει υπερήφανες. Δηλώνει έτοιμος να μετριάσει την ισχυρογνωμοσύνη του και να μείνει μακριά από τους δικούς του προκειμένου να προχωρήσει μέχρι το τέλος.

Γεμάτος καλοσύνη, σαν ένας καλοκάγαθος γίγαντας, θα δουλέψει ομαδικά όταν χρειάζεται μέσα στο διαγωνισμό αλλά θα επιστρατεύσει την εφευρετικότητα και την εργατικότητα του για να βγει νικητής.