Απίστευτο στρατιωτικό μαξιλάρι έχουν στον καναπέ τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Φωτογραφία από το σαλόνι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο στρατιωτικό μαξιλάρι έχουν στον καναπέ τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ειδικά τώρα που μένουν σπίτι λόγω του κορωνοϊού, μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετές στιγμές από την καθημερινότητα τους. Μάλιστα, σε μια από αυτές τις στιγμές, είδαμε ένα απίστευτο μαξιλάρι που έχουν στο σαλόνι τους, το οποίο είναι στρατιωτικό.

Το ζευγάρι μπορεί να βγαίνει από το σπίτι του μόνο τα Σαββατοκύριακα, και αυτό λόγω των εκπομπών τους στον ALPHAtv και το OPENtv αντίστοιχα, ωστόσο μετά πηγαίνουν πάλι κατευθείαν μέσα, ειδικά τώρα που έχει τεθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος περνάνε τον χρόνο τους μαγειρεύοντας διάφορες, είτε κάνοντας γυμναστική, είτε πηγαίνοντας βόλτα μέχρι την ταράτσα τους. Κυρίως όμως το έχουν ρίξει στην μαγειρική. Μάλιστα, και ο Κωνσταντίνος «έπιασε» δουλειά και έφτιαξε έναν απίστευτο κορμό σοκολάτας και μας αποκάλυψε αναλυτικά την συνταγή του.

Ωστόσο, τον χρόνο τους εκτός από την κουζίνα μαγειρεύοντας τον περνάνε και στο σαλόνι τους χαλαρώνοντας, βλέποντας τηλεόραση περνώντας ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί πριν ξεκινήσουν και όλα όλα να έχουν τον κανονικό τους ρυθμό.

Η φωτογραφία από τον καναπέ τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία την ώρα που χαλάρωνε στο σαλόνι. Μάλιστα, είδαμε και ένα απίστευτο μαξιλάρι που έχουν διακοσμητικό, το οποίο είναι σε στρατιωτικό χρώμα.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το σαλόνι τους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχε ποζάρει στον καναπέ της και είδαμε την εντυπωσιακή διακόσμηση. Οι κουρτίνες ωστόσο, ήταν εκείνες που μας τράβηξαν την προσοχή, αφού είναι σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα.