"Κόλαση" η Βικτώρια Καρύδα - Άναψε φωτιές με το νέο της βίντεο

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί η Βικτώρια Καρύδα μετά την δολοφονία του συζύγου της, επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την τηλεόραση, ωστόσο στα social media είναι ενεργή και καθημερινή χρήστης. Πριν μια ημέρα με το νέο βίντεο που δημοσίευσε άναψες «φωτιές». Το κορμί της είναι «κόλαση».

Το μοντέλο πριν από περίπου δυο χρόνια πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Ο άντρας της και πατέρας δυο παιδιών της δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους από δυο άντρες που λίγους μήνες αργότερα οδηγήθηκαν την δικαιοσύνη.

Μετά το τραγικό γεγονός η Βικτώρια Καρύδα προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της για χάρη των δυο παιδιών της, καθώς έπρεπε να φανεί δυνατή και να προχωρήσει. Έτσι και έκανε. Έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της και την οικογένεια της σήμερα χαμογελά ξανά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της. Τόσο μέσα από το σπίτι της, όσο από βόλτες της αλλά και παλιές της στιγμές. Η στιγμή που ανατρίχιασε ωστόσο, ήταν όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τον Γιάννη Μακρή, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίου.

Το νέο βίντεο που άναψε φωτιές

Η Βικτώρια Καρύδα σήμερα είναι δυνατή και χαμογελαστή έχοντας δίπλα της κάθε λεπτό τα δυο της παιδιά. Ωστόσο δεν ξεχνάει και τον εαυτό της. Το μοντέλο είναι φαν της γυμναστική και γυμνάζεται σε καθημερινό επίπεδο, για αυτό κιόλας διατηρεί ένα απίστευτο κορμί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κάνει τις ασκήσεις της και είναι κόλαση.

Εκτός της γυμναστική η Βικτώρια Καρύδα ακολουθεί και αυτή την δίαιτα

Η Βικτώρια Καρύδα έχει θανατηφόρο κορμί όχι άδικα όμως, μιας και ακολουθεί μία εξαιρετικά αυστηρή δίαιτα με την οποία "στεγνώνει" και δε μένει ούτε ίχνος λίπους πάνω της. Εμείς σου τη βρήκαμε και πρέπει οπωσδήποτε να της ρίξεις μία ματιά.

Η Βικτώρια Καρύδα, σαν παλιό μοντέλο ξέρει καλά τους κανόνες της υγιεινής διατροφής! Αυτό που επιλέγει να τρώει για πρωινό την βοηθάει να καίει λίπος, αλλά και να κρατιέται αδύνατη χωρίς στερήσεις. Έχει πολλά ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό και αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει με βόμβα θερμίδων, στην πραγματικότητα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Βέβαια η Βικτώρια Καρύδα, όχι μόνο έχει κορμάρα, αλλά αγαπάει και ιδιαίτερα τη θάλασσα, και γι΄ αυτό το λόγο επιλέγει να κάνει εκεί τις βόλτες της.

Άλλωστε, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το οποίο και κακώς πολλοί αμελούμε, με άσχημες συνέπειες για το σώμα μας. Κάπως έτσι καταλήγουμε φουλ πεινασμένοι το μεσημέρι και οι αμαρτίες… δεν έχουν τελειωμό...

Διαβάστε τη συνέχεια για τη δίαιτα της Βικτώριας Καρύδα στο thebody.gr