Κατερίνα Μουτσάτσου: «Κολλήσαμε όλοι στην οικογένεια κορωνοϊό»

Απίστευτη αποκάλυψη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Μουτσάτσου: «Κολλήσαμε όλοι στην οικογένεια κορωνοϊό»

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη πως πριν λίγο καιρό κόλλησαν όλοι στην οικογένεια κορωνοϊό. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους νόσησαν τον Φεβρουάριο.

Στο Happy Day μίλησε μέσω skype ζωντανά από το Λος Άντζελες η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε πως νόσησαν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος και ο γιος τους, κόλλησαν κορωνοϊό τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός και οι τρεις του είχαν όλα τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού, αλλά δεν έκαναν ωστόσο το τεστ. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα πως έχει τα συμπτώματα του ιού, αλλά δεν θα υποβληθεί σε κάποιο τεστ

Πως κόλλησε τον κορωνοϊό η Κατερίνα Μουτσάτσου και η οικογένεια της

«Εδώ βλέπουμε νούμερα που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Τον Φεβρουάριο, το παιδί μου, ο σύζυγός μου και εγώ αρρωστήσαμε πάρα πολύ και οι τρεις. Πήγαμε στον γιατρό και το θεώρησαν γρίπη. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι περάσαμε τον ιό. Εγώ ειδικά είχα τα χειρότερα συμπτώματα. Εγώ θέλω να κάνω τώρα ένα τεστ να δω αν έχω τα αντισώματα.

Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο. 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δυο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δυο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δε μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις το τεστ» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Μουτσάτσου για την περιπέτεια που είχαν οι τρεις τους.