MasterChef: Αυτή η ομάδα ήταν νικήτρια της δοκιμασίας

Με μεγάλη διαφορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτή η ομάδα ήταν νικήτρια της δοκιμασίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν ποια ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφου και έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλη διαφορά από την άλλη ομάδα.

Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να εντυπωσιάσουν τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού μέσα από τα street food πιάτα που παρουσίασαν.

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν πως νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς έναντι 8 που συγκέντρωσε η κόκκινη.

Αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια για τον Μπέλλο και τη Μαρία που θα βγουν για πρώτη φορά μαζί, με τη δεύτερη να έχει ήδη περιγράψει στο χθεσινό επεισόδιο πώς την διεκδίκησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία από τη μεριά της ξεκίνησε να πανηγυρίζει μόλις άκουσε πως ήταν στην ομάδα που νίκησε, αφού είναι η παίκτρια που δεν έχει καταφέρει να βγει ούτε μία φορά από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια λέγοντας πως έχει ήδη κάνει εικόνα τον Μπέλλο με τη Μαρία να βγαίνουν σήμερα έξω και να περνάνε ζάχαρη!

Τι συνέβη με τον Σωτήρη Κοντιζά που δεν ήταν σήμερα στην εκπομπή

Το κρύο φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ και αρρώστησε λόγω του κλίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το χιούμορ που τον διακατέχει εξήγησε στους παίκτες το λόγο για τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή με εκείνους να συμπληρώνουν με τη σειρά του πως φαινόταν από χθες πως δεν ήταν καλά.