MasterChef: Το "τσουχτερό" σχόλιο του Σταύρου για την Ντέμη

«Και ζωντανό ζώο να της φέρεις...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σταύρος λίγο πριν την δοκιμασία ασυλίας, έκανε ένα αρκετά "τσουχτερό" σχόλιο για την Ντέμη και για το γεγονός ότι ενώ είναι βίγκαν, θα κάνει τα πάντα για να πάρει την ασυλία και να μείνει στο παιχνίδι.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και οι παίκτες της οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας, με τον Σταύρο να μένει εκτός μιας και είχε κερδίσει την ασυλία από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Έτσι, όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δοκιμασία είχε να κάνει με γευσιγνωσία τυριών, η Ντέμη αντέδρασε λίγο γιατί ως vegan έχει να φάει τυρί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ μάλιστα έκανε και μία γκριμάτσα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Στη συνέχεια ο Σταύρος, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως η Ντέμη όχι μόνο θα έτρωγε τα τυριά για να πάρει την ασυλία, αλλά και ζωντανό ζωάκι να της έφερνες εκείνη την ώρα θα το έτρωγε προκειμένου να μείνει στον διαγωνισμό.

Τι συνέβη με την ομάδα που νίκησε

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν ποια ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφου και έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλη διαφορά από την άλλη ομάδα.

Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να εντυπωσιάσουν τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού μέσα από τα street food πιάτα που παρουσίασαν.

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν πως νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς έναντι 8 που συγκέντρωσε η κόκκινη.

Αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια για τον Μπέλλο και τη Μαρία που θα βγουν για πρώτη φορά μαζί, με τη δεύτερη να έχει ήδη περιγράψει στο χθεσινό επεισόδιο πώς την διεκδίκησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία από τη μεριά της ξεκίνησε να πανηγυρίζει μόλις άκουσε πως ήταν στην ομάδα που νίκησε, αφού είναι η παίκτρια που δεν έχει καταφέρει να βγει ούτε μία φορά από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια λέγοντας πως έχει ήδη κάνει εικόνα τον Μπέλλο με τη Μαρία να βγαίνουν σήμερα έξω και να περνάνε ζάχαρη!

Ηρακλής masterchef