MasterChef: Αδιανόητες ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα

Υπάρχει ειδύλλιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αδιανόητες ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε να "πέφτουν" μερικές αδιανόητες ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα οι οποίες μάλιστα είχαν να κάνουν με το αν υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα στους δύο, με τον Γιώργο να αφήνει άναυδη όλη την ομάδα του.

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε δει την Κατερίνα και τον Γιώργο να "τρώγονται" από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις των δυο τους δεν είναι τόσο κακές όσο περιμένει κανείς.

Τι συνέβη στη σημερινή έξοδο ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Γιώργο;

Ο Τζον ήταν αυτός που είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα μιας και τη μία μαλώνουν ενώ την άλλη συνεργάζονται άριστα στην κουζίνα.

Τότε ο Γιώργος θέλησε να εξηγηθεί, λέγοντας πως δυστυχώς για την Κατερίνα, αλλά έχει ήδη βρει τον έρωτα της ζωής του και την Κατερίνα να μην απαντάει καν στην συζήτηση.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο Γιώργος συνέχισε τη σκέψη του λέγοντας: «Προς το παρόν είναι έτσι, δεν ξέρω υπό άλλες συνθήκες τι θα μπορούσε να συμβεί» και την υπόλοιπη ομάδα να φωνάζει!

Νωρίτερα, η Κατερίνα είχε εξηγήσει στον Γιάννη Αποστολάκη αλλά και όλη την ομάδα της, πως ο λόγος που δεν πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στην έξοδο ήταν γιατί ήθελε να κάνει πρόβα για το πώς θα είναι μόνη στο σπίτι με τον Γιώργο να πνίγεται στο άκουσμα αυτής της ατάκας.

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα, πριν η κόκκινη ομάδα ξεκινήσει τη δοκιμασία ασυλίας, ο Σταύρος Βαρθαλίτης είχε κάνει ένα τσουχτερό σχόλιο για την Ντέμη.