MasterChef Highlights: Η νικήτρια, οι ατάκες και η αποχώρηση του Κοντιζά που προκάλεσε εντύπωση

Όλα όσα έγιναν χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Η νικήτρια, οι ατάκες και η αποχώρηση του Κοντιζά που προκάλεσε εντύπωση

Ένα ακόμη επεισόδιο του MasterChef προκάλεσε ταραχή με την μεγάλη νικήτρια του επεισοδίου, τις ατάκες και την αποχώρηση του Κοντιζά που προκάλεσε εντύπωση. Εμείς σας έχουμε όλα τα highlights που μπορεί να χάσατε χθες.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, πριν καλά καλά ξεκινήσει το συμβούλιο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, εξ΄αιτίας ενός σκηνικού που συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο.

Η χθεσινή ομαδική δοκιμασία ήταν εξαιρετικά απαιτητική μιας και οι παίκτες έπρεπε να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες λόγω του τσουχτερού κρύου και να σερβίρουν τους παλιούς παίκτες του MasterChef.

Το κρύο φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ και αρρώστησε λόγω του κλίματος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμφανιστεί στο σημερινό συμβούλιο που θα αναδείξει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το χιούμορ που τον διακατέχει εξήγησε στους παίκτες το λόγο για τον οποίο ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν βρίσκεται σήμερα στην εκπομπή με εκείνους να συμπληρώνουν με τη σειρά του πως φαινόταν από χθες πως δεν ήταν καλά.

Τι είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την απόφαση του να αλλάξει καριέρα αλλά και το ξεκίνημα του στους παίκτες του MasterChef

«Πρέπει να μαγειρεύετε κάθε στιγμή, κάθε φορά με την ψυχή σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η διαφορά ενός μάγειρα κι ενός εξαιρετικού μάγειρα δεν είναι μόνο μια λέξη. Από τη μία έχουμε τον σορό κι από την άλλη την αφρόκρεμα» είπε αρχικά.

Μετά μίλησε για την αλλαγή επαγγέλματος και όσα του είπε ο κύκλος του στην μεγάλη απόφαση αυτή που πήρε για τη ζωή του και πόσο κρίσιμη ήταν.

«Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω καριέρα και να γίνω μάγειρας, είχα κάποιους από τον κύκλο μου να μου λένε “μα καλά θα αφήσεις την τράπεζα και μια καλή δουλειά για να δουλεύεις σε αυτές τις βρώμικες κουζίνες, όταν όλοι οι άλλοι χαίρονται. Και με αυτά τα άθλια ωράρια και τους χάλια μισθούς”», είπε.

«Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να το πιστέψετε. Απλά για να το κάνετε πρέπει να είστε οι καλύτεροι» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το 03.10:

MasterChef: Αυτή η ομάδα ήταν νικήτρια της δοκιμασίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές ανακοίνωσαν ποια ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφου και έχοντας μάλιστα πολύ μεγάλη διαφορά από την άλλη ομάδα.

Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να εντυπωσιάσουν τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού μέσα από τα street food πιάτα που παρουσίασαν.

Έτσι, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν πως νικήτρια ομάδα ήταν η μπλε, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς έναντι 8 που συγκέντρωσε η κόκκινη.

Αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια για τον Μπέλλο και τη Μαρία που θα βγουν για πρώτη φορά μαζί, με τη δεύτερη να έχει ήδη περιγράψει στο χθεσινό επεισόδιο πώς την διεκδίκησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία από τη μεριά της ξεκίνησε να πανηγυρίζει μόλις άκουσε πως ήταν στην ομάδα που νίκησε, αφού είναι η παίκτρια που δεν έχει καταφέρει να βγει ούτε μία φορά από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής θέλησε να κάνει τα δικά του σχόλια λέγοντας πως έχει ήδη κάνει εικόνα τον Μπέλλο με τη Μαρία να βγαίνουν σήμερα έξω και να περνάνε ζάχαρη!

MasterChef: Το "τσουχτερό" σχόλιο του Σταύρου για την Ντέμη

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σταύρος λίγο πριν την δοκιμασία ασυλίας, έκανε ένα αρκετά "τσουχτερό" σχόλιο για την Ντέμη και για το γεγονός ότι ενώ είναι βίγκαν, θα κάνει τα πάντα για να πάρει την ασυλία και να μείνει στο παιχνίδι.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και οι παίκτες της οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας, με τον Σταύρο να μένει εκτός μιας και είχε κερδίσει την ασυλία από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Έτσι, όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δοκιμασία είχε να κάνει με γευσιγνωσία τυριών, η Ντέμη αντέδρασε λίγο γιατί ως vegan έχει να φάει τυρί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ μάλιστα έκανε και μία γκριμάτσα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Στη συνέχεια ο Σταύρος, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως η Ντέμη όχι μόνο θα έτρωγε τα τυριά για να πάρει την ασυλία, αλλά και ζωντανό ζωάκι να της έφερνες εκείνη την ώρα θα το έτρωγε προκειμένου να μείνει στον διαγωνισμό.

MasterChef: Αδιανόητες ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε να "πέφτουν" μερικές αδιανόητες ατάκες ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα οι οποίες μάλιστα είχαν να κάνουν με το αν υπάρχει ερωτική έλξη ανάμεσα στους δύο, με τον Γιώργο να αφήνει άναυδη όλη την ομάδα του.

Μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε δει την Κατερίνα και τον Γιώργο να "τρώγονται" από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις των δυο τους δεν είναι τόσο κακές όσο περιμένει κανείς.

Τι συνέβη στη σημερινή έξοδο ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Γιώργο;

Ο Τζον ήταν αυτός που είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα μιας και τη μία μαλώνουν ενώ την άλλη συνεργάζονται άριστα στην κουζίνα.

Τότε ο Γιώργος θέλησε να εξηγηθεί, λέγοντας πως δυστυχώς για την Κατερίνα, αλλά έχει ήδη βρει τον έρωτα της ζωής του και την Κατερίνα να μην απαντάει καν στην συζήτηση.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο Γιώργος συνέχισε τη σκέψη του λέγοντας: «Προς το παρόν είναι έτσι, δεν ξέρω υπό άλλες συνθήκες τι θα μπορούσε να συμβεί» και την υπόλοιπη ομάδα να φωνάζει!

Νωρίτερα, η Κατερίνα είχε εξηγήσει στον Γιάννη Αποστολάκη αλλά και όλη την ομάδα της, πως ο λόγος που δεν πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στην έξοδο ήταν γιατί ήθελε να κάνει πρόβα για το πώς θα είναι μόνη στο σπίτι με τον Γιώργο να πνίγεται στο άκουσμα αυτής της ατάκας.

MasterChef: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε και κέρδισε τη δοκιμασία ασυλίας, εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο διαγωνισμό μαγειρικής για λίγες ακόμα μέρες αφού πλέον δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και οι παίκτες της οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας, με τον Σταύρο να μένει εκτός μιας και είχε κερδίσει την ασυλία από τη νίκη του στο τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία ασυλίας ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη για την ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία, αφού στην πρώτη φάση οι παίκτες έπρεπε να δοκιμάσουν δέκα τυριά και να τα αναγνωρίσουν χωρίς να βλέπουν. Από αυτή τη δοκιμασία, νικητές αναδείχθηκαν η Ντέμη και ο Ηρακλής.

Στη συνέχεια οι δυο τους κλήθηκαν να φτιάξουν σαγανάκι από τέσσερα τυριά που υπήρχαν στον πάγκο, με την Ντέμη να μη διστάζει να εκφράσει την αηδία της για τις ζωικές πρωτεΐνες που χρειάστηκε να διαχειριστεί αλλά και να δοκιμάσει στην δοκιμασία ασυλίας.

Από τους δυο, αυτή που κατάφερε τελικά να κερδίσει ήταν η Ντέμη, αφού έφτιαξε 12 τέλεια σαγανάκια έναντι 11 που έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος σημείωσε πως είναι σίγουρος πως θα είναι υποψήφιος.

Το σχόλιο του Σταύρου στη Ντέμη

Όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως η δοκιμασία είχε να κάνει με γευσιγνωσία τυριών, η Ντέμη αντέδρασε λίγο γιατί ως vegan έχει να φάει τυρί εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, ενώ μάλιστα έκανε και μία γκριμάτσα στο άκουσμα της δοκιμασίας.

Στη συνέχεια ο Σταύρος, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως η Ντέμη όχι μόνο θα έτρωγε τα τυριά για να πάρει την ασυλία, αλλά και ζωντανό ζωάκι να της έφερνες εκείνη την ώρα θα το έτρωγε προκειμένου να μείνει στον διαγωνισμό.