MasterChef: "Καυτό" spoiler για τον τελικό - Τι συμβαίνει με τα γυρίσματα;

Προσοχή ακολουθεί spoiler!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef:

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε ένα "καυτό" spoiler που μαρτυρά τι ακριβώς έχει συμβεί με τα γυρίσματα του τελικού του MasterChef, στο οποίο απ' ότι φαίνεται έχει ήδη αναδειχθεί ο νικητής ο οποίος απολαμβάνει το έπαθλό του.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» έγινε μερικές σημαντικές αποκαλύψεις για πού ακριβώς βρίσκονται τα γυρίσματα του διαγωνισμού μαγειρικής που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως τα γυρίσματα διακόπηκαν όταν στο ριάλιτι του Star βρίσκονταν μόνο 6 παίκτες, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο τελικός έχει ήδη γυριστεί.

«Τα γυρίσματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Πριν ξεκινήσει η καραντίνα για όλους μας έγινε ένα πολύ μεγάλο 14ωρο γύρισμα για το επεισόδιο του τελικού. Εκκρεμούν λίγα πλάνα απ’ όσο ξέρω» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Θυμίζουμε πως οι δύο παίκτες που θα βρίσκονται στον τελικό είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής.

Μιας και είπαμε για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά και σε όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο που έσπασε ρεκόρ στην τηλεθέαση!

Τι αναφέρει το spoiler για την τελική δυάδα;

Μπορεί τα όσα βλέπουμε τώρα στην τηλεόραση να έχουν γυριστεί πριν από καιρό, ωστόσο έχουν "σκάσει" νέες πληροφορίες καθώς τα επεισόδια που έχουν γυριστεί είναι μια ανάσα από την μεγάλη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open στον τελικό του παιχνιδιού, θα φτάσουν ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

Ορίστε και οι δύο παίκτες που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό

 Σταύρος Γεωργίου

 Σταύρος Βαρθαλίτης

Να πούμε ότι αποκάλυψη για την εξάδα του μεγάλου τελικού έγινε και από το Έθνος με την εκπομπή 'Ευτυχείτε" να αναμεταδίδει την είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή στον τελικό του Masterchef ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβρη θα βρεθούν οι: Σταυρής, Τζον, Γιώργος, Μαρία, Σταύρος και Δημήτρης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου