Τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη τον θυμάστε; Ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη τον θυμάστε; Ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Μήπως θυμάστε τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Fame Story; Αν ναι τότε μπορεί να προσέξατε πως ο άλλοτε τραγουδιστής έκανε μία guest εμφάνιση στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Η νικήτρια ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο πήγε μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη σε ένα διακεκριμένο εστιατόριο προκειμένου να απολαύσει το έπαθλό της.

Μιας και είπαμε για το MasterChef, τα μάθατε για τα γυρίσματα του τελικού; Αν όχι σας έχουμε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Αυτό που λίγοι πρόσεξαν ήταν πως στην κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης. Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που εντόπισε τον άλλοτε τραγουδιστή στην κουζίνα, ο οποίος όπως φαίνεται έχει πλέον εγκαταλείψει το τραγούδι και έχει γίνει μάγειρας.

Πάντως όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης μπορεί να άλλαξε καριέρα, η εμφάνισή του ωστόσο παραμένει ίδια.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης;

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story όπου είχε εντυπωσιάσει τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τις τραγουδιστικές του ικανότητες.

Βέβαια να πούμε την αλήθεια, τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη δεν τον θυμόμαστε μόνο από το Fame Story αλλά και από το ντουέτο που είχε κάνει με την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ο Ανδρέας είναι γιος του Βασίλη Κωνσταντινίδη των «Idols», ωστόσο φαίνεται πως η καριέρα του στο τραγούδι δεν κράτησε πολύ. Αρχικά είχε υιοθετήσει το ψευδώνυμο «Drew» και είχε καταφέρει να κερδίσει και μερικά βραβεία στα Mad Awards.