"Βόμβα" - Αυτός είναι ο νέος έρωτας της πρώην συντρόφου του Ηλία Βρεττού Σοφίας Φυρού

"Καυτό" ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σαν "βόμβα" έσκασε το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz, μιας και η πρώην σύντροφος του Ηλία Βρεττού, Σοφία Φυρού έχει βρει νέο έρωτα και φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ μιας και είναι εδώ και ένα μήνα σε σχέση.

Η Σοφία Φυρού φαίνεται πως έχει προχωρήσει σε νέο κεφάλαιο στη ζωή της και είναι πλέον σε σχέση με ένα από τα πιο "καυτά" πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Ο λόγος για τον γνωστό youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη, ο οποίος φαίνεται πως είναι το νέο ταίρι της Σοφίας Φύρου, η οποία να θυμίσουμε πως ήταν η οδηγός στο σοβαρό τροχαίο που είχε εμπλακεί ο τραγουδιστής, και για το οποίο έστειλε ένα πολύ δυνατό μήνυμα πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα μήνα και είναι full in love!

Βέβαια και ο Ηλίας Βρεττός έχει αποκαλύψει πως είναι ξανά ερωτευμένος

«Επειδή έχω καεί στον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι πολλές φορές με τα προσωπικά μου και με μία κάμερα μπροστά μου, θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός. Προσπαθώ να μην κάνω βαρύγδουπες δηλώσεις» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε μετά την είδηση πως είναι ερωτευμένος:

«Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο, είμαι ήρεμος, έχω υγεία και στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου και τώρα κάτι παραπάνω δεν θα ήθελα να μοιραστώ δημόσια γιατί θεωρώ ότι αυτό αφορά εμένα και έναν άλλον άνθρωπο».