Βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη η Τζίνα Βογιατζή

Έβγαλε τον σκύλο βόλτα και το σώμα της βρέθηκε σε πλαγιά 5 μέτρων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρέθηκε νεκρή στη Θεσσαλονίκη η Τζίνα Βογιατζή

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη ένας ξαφνικό θάνατος. Συγκεκριμένα, η Τζίνα Βογιατζή, ένα νέο και πανέμορφο μοντέλο στην χώρο της μόδας βρέθηκε νεκρή. Η 20χρονη πέθανε με έναν απίστευτο τρόπο και η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την πόλη.

Το μοντέλο, έβγαλε βόλτα το σκύλος της και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε από βραχώδη πλαγιά 5 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της στην περιοχή του Παλαιοκάστρου. Νεκρή έχοντας δίπλα το σκύλο της, την εντόπισαν περαστικοί οι οποίοι στην συνέχεια κάλεσαν στην αστυνομία.

Η Τζίνα Βογιατζή σπούδαζε οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε συνεργασία και με το πρακτορείο μοντέλων
Τeam Model Managment., Στον λογαριασμό τους στο Instagram το πρακτορείων θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσιο το 20χρομο μοντέλο.

«Καλό ταξίδι Τζίνα Είμαστε συγκλονισμένοι με το ξαφνικό χαμό της Τζίνας μας…Η βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο ήταν μοιραία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πιο λαμπερά πράσινα μάτια και αυτό το υπέροχο χαμόγελο της.Κουράγιο Δήμητρα & Σταύρο…Η σκέψη μας είναι μαζί σας», έγραψαν.

Τζινα Βογιατζη πέθανε

Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο και ο θάνατος Έλληνα δημοσιογράφου. Ο ίδιος έδινε για καιρό μάχη με τον καρκίνο, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε χθες από την ζωή.

Φρίκη - Νεκρή η πρώην σύζυγος κορυφαίου αθλητή

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση πως η πρώην σύζυγος ενός κορυφαίου αθλητή, βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, μετά από επίθεση.

Η άτυχη γυναίκα ήταν η μητέρα των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του αθλητή, και όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, νεκρός βρέθηκε και ένας γνωστός ηθοποιός. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται

Ο λόγος για την Τζος Χάρις, πρώην σύζυγο του Φλόιντ Μέιγουέδερ, ο οποίος μάλιστα το 1995 είχε συγκρουστεί με την γυναίκα του μιας και είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό της. Ο διάσημος μποξέρ, δε φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ωστόσο όπως ενημέρωσαν οι Αρχές, θα εξετάσουν κάθε ενδεχόμενο για τον χαμό της γυναίκας.

νεκρή γυναίκα αθλητή