Αγγελική Δαλιάνη: "Κόλλησε" και αυτή τη νέα τρέλα - Λατρέψαμε το βίντεο με την κόρη της

Κάνουν challenge!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Δαλιάνη:

Τρέλα με το Tik Tok αυτές τις ημέρες πουν είμαστε όλοι σε καραντίνα και η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με την κόρη της ανέβασαν ένα βίντεο το οποίο μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε αυτό θα δείτε μαμά και κόρη να κάνουν ένα από τα γνωστά challenge του διαδικτύου.

"Φωτιά" έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες η πλατφόρμα του Τικ Τοκ η οποία όλο και ανεβαίνει. Καθημερινά έχουμε αναρτήσεις και από άλλους διάσημους Έλληνες οι οποίοι ανεβάζουν βίντεο από τις "τρέλες" που κάνουν στο σπίτι τους, αλλά και από τις ασχολίες τους και μας δίνουν μια γεύση για τα όσα κάνουν μέσα στον χώρο τους, τώρα και με την πανδημία.

Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Δαλιάνη που με την σειρά της έκανε και αυτή Τικ Τοκ και ανέβασε μάλιστα και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με την κόρη της. Βασικά όπως μας εξηγεί και στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram η κόρη της προσπαθεί να της μάθει το ohnananachallenge!

"New in @tiktok. Η προσπάθεια της Λυδιας να μου μάθει το challenge αλλά εγώ τίποτα... ανεπίδεκτη... Ορίστε και το βίντεο που ανέβασε" έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε. Δείτε ωστόσο και ποια φωτογραφία που ανέβασε ενόχλησε. Τι έγινε;

Ορίστε και το challenge τους

Οι τρέλες δεν σταμάτησαν εκεί για την Αγγελική Δαλιάνη - Λατρέψαμε και το χορευτικό στο σπίτι τους

Οι τρέλες δεν σταμάτησαν εκεί αφού στο σπίτι του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη είχαμε και ένα party! Φυσικά ήταν party καραντίνας στο οποίο ήταν μόνο η οικογένεια, με την ηθοποιό να ανεβάζει ένα ακόμα βίντεο που μας πρόσφερε όμορφες στιγμές.

Σε αυτό θα δείτε το ζευγάρι να χορεύει μαζί με τα παιδιά του στην κουζίνα του σπιτιού τους. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Ορίστε και το βίντεο