Ντυμένη στα λευκά η Μελίνα Ασλανίδου - «Έσπασε» την ασπρίλα με θεϊκά μποτάκια

Το κείμενο τροφή για σκέψη που συνόδευσε την φωτογραφία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη στα λευκά η Μελίνα Ασλανίδου - «Έσπασε» την ασπρίλα με θεϊκά μποτάκια

Η Μελίνα Ασλανίδου λατρεύει να φοράει ρούχα που ταιριάζουν με την προσωπικότητα της και το προσωπικό της στιλ, για αυτό και κάθε φορά τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της. Στο λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία την είδαμε να είναι ντυμένη στα λευκά και να «σπάει» την ασπρίλα του look της με μαύρα θεϊκά μποτάκια.

Τα looks της είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και το πιο πρόσφατο που έκανε πριν την «καραντίνα», δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η μελαχρινή τραγουδίστρια, φόρεσε ένα συγκλονιστικό λευκό σύνολο και τα likes στην ανάρτηση της έπεσαν βροχή.

Η Μελίνα Ασλανίδου ως λάτρης της μόδας, φροντίζει ώστε πάντα να κάνει επιλογές που θα εμπνεύσουν και την ίδια, αλλά και τους θαυμαστές της. Για αυτόν τον λόγο μάλιστα, η ίδια σε πρόσφατη φωτογραφία της, μας έδειξε πως να φορέσουμε σωστά ένα total white σύνολο.

Η τραγουδίστρια τώρα που είναι σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από διάφορες αναρτήσεις που κάνει, είτε από τα παλιά, είτε από εικόνες που περνούν το δικό τους μήνυμα. Ενώ μέσα από μια ανάρτηση της «έσκασε» και με πολύ ευχάριστη αποκάλυψη για την ίδια.

Η φωτογραφία ντυμένη στα λευκά

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, είδαμε την Μελίνα Ασλανίδου να φοράει ένα total λευκό και άκρως εντυπωσιακό σύνολο. Συνδύασε την μίνι φούστα της, με λευκό τοπάκι και λευκό επίσης jacket με κρόσσια να κρέμονται από τα μανίκια. Την ασπρίλα του look της «έσπασε» με μαύρα μποτάκια που έφταναν μέχρι την γάμπα.

Την φωτογραφία της συνόδευσε η λεζάντα: «Στιγμές ανέμελες... στιγμές δεδομένες.. στιγμές ξεγνοιασιάς.... θεωρούσαμε πολύ απλά ότι η ελευθεριά μας είναι κεκτημένη άλλωστε πάλεψαν οι προγονοί μας γι αυτήν... και μια ηλιόλουστη μέρα επισκέφτηκε τον πλανήτη ένας ιός, ένας ιός που μας έφερε αντιμέτωπους με ότι θεωρούσαμε δεδομένο, μένοντας σπίτι προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε, βρίσκουμε τον εαυτό μας που τον είχαμε προγραμματίσει στην καθημερινότητα να ανταπεξέρχεται ωραία και ικανά, αν το πάρουμε από την καλή του μεριά είναι και μια ευκαιρία να καθαρίσουμε την ήρα από το στάρι εμείς και μόνο εμείς μέσα μας... μένουμε σπίτι και μένουμε προστατευμένοι... δύναμη και αγάπη σε όλους....# stayhome# staystrong# staysafe# staysafeeveryone».