MasterChef: Ώρες αγωνίας απόψε - Βγαίνουν τα «μαχαίρια»

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ώρες αγωνίας απόψε - Βγαίνουν τα «μαχαίρια»

Νέο επεισόδιο MasterChef, νέες αγωνίες για τους παίκτες και τους τηλεθεατές. Ώρες αγωνίας θα έχουμε απόψε, μιας και βγαίνουν τα «μαχαίρια» στη δοκιμασία αποχώρησης.

Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε στο MasterChef! Και θα είναι κρίσιμη. Η κόκκινη ομάδα έχασε στην προηγούμενη δοκιμασία και τώρα οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Τα «μαχαίρια» βγήκαν όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Κώστας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, ενώ η Ντέμη ήταν αυτή που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας και είναι η μόνη ασφαλής από την ψηφοφορία αποχώρησης. Ποιος θα μαγειρέψει απόψε; Ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει;

Δεν σταματάνε οι ώρες αγωνίας απόψε - Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στο MasterChef

Ο Κώστας, ο Ηλίας, ο Ηρακλής και ο Διονύσης θα έρθουν αντιμέτωποι για να βρεθούν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση! Δείτε τι μας περιμένει στο παρακάτω βίντεο. Ωστόσο, δείτε εδώ κι ένα καυτό spoiler που έχουμε για τον τελικό!

Γιατί διακόπτεται προσωρινά το Masterchef από το STAR

Τα νέα δεδομένα που φέρει ο κορωνοϊός στην χώρα μας έχουν αλλάξει κατά πολύ και τα τηλεοπτικά δρώμενα αφού δεν είναι λίγες οι εκπομπές και τα projects που έχουν παγώσει και δεν βγαίνουν στον αέρα ή παίζουν σε επανάληψη. Το Masterchef, όμως, ήταν ένα από τα προγράμματα που μέχρι στιγμής έφερε τη μικρότερη αλλαγή αφού οι ιθύνοντες του STAR αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες, όπως σας είχα γράψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ πρώτη, δείτε εδώ - να το μειώσουν κι όχι να το παγώσουν.

Το ριάλιτι μαγειρικής, λοιπόν, εδώ και λίγες εβδομάδες αντί να παίζει 5 ημέρες την εβδομάδα παίζει μόνο Δευτέρα,Τρίτη, Τετάρτη για να μείνουν αποθέματα για τις υπόλοιπες ημέρες, μιας και οι παίκτες λόγω ασφαλείας βρίσκονται σπίτι τους και τα γυρίσματα έχουν σταματήσει.

Tο Mastechef ωστόσο τώρα θα σταματήσει να προβάλλεται εντελώς την Μεγάλη Εβδομάδα, τηρώντας την παράδοση. Το ριάλιτι μαγειρικής σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επανέλθει στις 20 Απριλίου.