Αδιανόητο! Η δήλωση της Σκορδά στο Πρωινό για το Νίκο Ηλιόπουλο

Τι είπε στον αέρα του ΑΝΤ1;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η δήλωση της Σκορδά στο Πρωινό για το Νίκο Ηλιόπουλο

Μια δήλωση έκανε για τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο η Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια η οποία θέλει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση της, έκανε το αδιανόητο για πρώτη φορά με αφορμή την «καραντίνα».

Η Φαίη Σκορδά μίλησε με την Έλλη Κοκκίνου μέσω skype και μεταξύ άλλων την ρώτησε με ποιον μένει και αν της λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο που όλοι περνούν δύσκολα και βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτι τους λόγω κορωνοϊού και των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Πριν απαντήσει ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου, η παρουσιάστρια του Πρωινού αναφέρθηκε στο πώς βιώνει η ίδια την καραντίνα στο σπίτι της και πόσο της λείπει ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος αυτές τις ημέρες που δεν μπορεί να τον δει.

«Αυτή την ερώτηση σου την έκανα πολύ ανθρώπινα. Θα πω κάτι, αλλά δε θέλω να το συνεχίσω… Αυτές τις μέρες, είπα πραγματικά δε θέλω να είμαι μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί… μου έχει κακοφανεί πάρα πολύ» κάνοντας γνωστό πως η Φαίη Σκορδά αυτές τις ημέρες δεν μπορεί να δει το σύντροφο της.

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά περνάει την καραντίνα με τους γιους της. Δείτε την τρυφερή τους φωτογραφία.

Αυτή είναι η τελευταία εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με το σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο πριν νοσήσει από κορωνοϊό

Αρκετές ημέρες πριν η Φαίη Σκορδά αποκαλύψει πως νόσησε από τον κορωνοϊό ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την είχε απαθανατίσει στην πρώτη - και τελευταία μέχρι πρότινος - εμφάνισή της με το νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.

Διατηρούν δεσμό πάνω από ένα χρόνο και ο ένας είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό του άλλου κι αυτό φαίνεται από το χαμόγελο της παρουσιάστριας όταν την ρωτούν για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, τώρα έχουν κάνει μια μικρή παύση στις συναντήσεις τους από κοντά αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της, αλλά δεν σταματάνε να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που συγκίνησε πάρα πολύ. Ήταν με τα παιδιά της και αποκάλυψε πως της λείπουν πολύ και θέλει να τα πάρει αγκαλιά. Δείτε την ανάρτησή της εδώ

Φωτογραφίες από την τελευταία εμφάνιση του Νίκου Ηλιόπουλου και της Φαίης Σκορδά

Ο φακός μας τη συνάντησε να αναχωρεί με τον σύντροφό της από την περιοχή της Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες θα ήταν αδιανόητο αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, καθώς ήταν πολύ προσεκτικοί στην κάθε τους κίνηση, ενώ όλες οι συναντήσεις τους γίνονταν σε σπίτια φίλων.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά κορωνοϊός

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Η γνωριμία τους κρατάει πολλά χρόνια, από την περίοδο που η Φαίη ακόμα σχεδίαζε το site της faysbook.gr, η σχέση τους όμως εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από καθαρά επαγγελματική, αρκετά μετά το διαζύγιό της. Το πρώτο διάστημα απέφευγαν τις κοινές εξόδους και χαρακτηριστικό είναι πως δεν γνώριζε κανείς γι' αυτό το ειδύλλιο παρά μόνοι πολύ στενοί τους φίλοι και συνεργάτες, ή άνθρωποι εκτός του χώρου που δεν αποκάλυπταν τίποτα και σε κανέναν.