Ελένη Μενεγάκη: Την άφησε άφωνη ο Γιώργος Μπόγρης - Τι συνέβη;

Μίλησε στην εκπομπή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Την άφησε άφωνη ο Γιώργος Μπόγρης - Τι συνέβη;

Τι συνέβη και έμεινε άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Μπόγρη. Ο αθλητής μίλησε στην εκπομπή του Alpha για την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία με τον ιό. Δείτε τα όσα είπε και κυρίως αυτό που του είπε η Ελένη Μενεγάκη!

Ειδικότερα ο Μπόγρης που είναι στην Τενερίφη, μίλησε με σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή της Μενεγάκη με τον ίδιο να περιγράφει τα όσα συμβαίνουν εκεί αυτές τις ημέρες που ο ιός "καλπάζει". Ωστόσο δεν ήταν η πανδημία που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη!

"Στα Κανάρια Νησιά δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα, όμως επειδή έχουμε τους ίδιους νόμους με την Ισπανία, είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εδώ. Είμαι τυχερός επειδή έχω θέα από το σπίτι, οπότε μπορώ και ξεφεύγω, χαλαρώνω και δεν νιώθω τόσο πολύ να πνίγομαι.

Από την άλλη τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα, υπάρχει πολύ άγχος για το αύριο [...] Γενικά ο κόσμος επειδή είναι σε μια αβεβαιότητα, το βγάζει προς τα έξω. Από την άλλη, επειδή υπάρχει παιδεία εδώ, ακολουθούν τους νόμους κατά γράμμα, δεν είναι σαν και εμάς που νιώθουμε επαναστάτες και επειδή σαν Βαλκάνιοι έχουμε περάσει στο παρελθόν πιο δύσκολα, νομίζουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες" είπε μεταξύ άλλων ο αθλητής και η παρουσιάστρια έχασε τα λόγια της λέγοντας από την πλευρά της τα εξής:

"Ρε Γιώργο από περιέργεια. Πάντα ήσουν τόσο ομιλητικός και κοινωνικός; Έχω πάθει πλάκα. Είναι σαν να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης. Λες και γνωριζόμασταν και χθες και τα λέγαμε ωραία. Έχεις μία άνεση τρομακτική. Δηλαδή πραγματικά εντυπωσιάζομαι. Αλήθεια το λέω" . Δείτε ωστόσο και τα λόγια που είπε η Μενεγάκη, για τον Μητσοτάκη. Τον 'αποθέωσε"!

Ο Γιώργος Μπόγρης, που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη, είχε μιλήσει και στην Φωλιά των Κου Κου - Τι είχε πει;

"Το τελευταίο δεκαήμερο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε μέσα στο σπίτι και από χθες πήρε παράταση για άλλες 15 μέρες τουλάχιστον. Στο νησί (σ.σ. Τενερίφη) δεν έχουμε ακόμη κρούσμα.

Το πρόστιμο αν βγούμε είναι 3.000 ευρώ. Δεν μπορούμε να είμαστε δύο άτομα στο αυτοκίνητο ούτε όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, η κατάσταση είναι λίγο τεταμένη και ότι έχουμε 30 με 35 βαθμούς δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Αν θέλω να επιστρέψω μπορώ, αλλά έχω βάλει στο μυαλό μου το ότι δεν είναι καραντίνα, θέλω να το κάνω για να προστατέψω τους συνανθρώπους μου" είπε αρχικά ο αθλητής μιλώντας στην εκπομπή του Star και πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Ξέρω ότι ακόμη και στο σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να πας χωρίς μάσκα και γάντια. Το διαβατήριο όλων για να πας μια βόλτα είναι ο σκύλος. Δεν επιτρέπεται η προσωπική άθληση. Εγώ έχω κάνει ένα γυμναστήριο μέσα στο σπίτι. Εγώ είμαι τυχερός επειδή ζω σε ουρανοξύστη, έχουμε πολύ μεγάλο πάρκινγκ και με άλλα 2-3 παιδιά που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία πάμε στο πάρκινγκ για να τρέξουμε λίγο και να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Φωλιά των Κου Κου, πριν από λίγες ημέρες.