Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την οικογένεια της - Πόσο καιρό έχει να τους δει;

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Το συγκινητικό μήνυμα για την οικογένεια της - Πόσο καιρό έχει να τους δει;

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μια συγκινητική αποκάλυψη σε μήνυμα για την οικογένεια της. Η ηθοποιός αποκάλυψε πόσο καιρό έχει να τους δει λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την οικογένεια της

Η Αθηνά Οικονομάκου τόσες μέρες χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.

Η ίδια μας έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες στα social media, από το πως περνάνε την ώρα τους μέσα στο σπίτι και τι κάνουν για να μην βαριούνται, τώρα που όλοι πρέπει να μένουμε μέσα. Δείτε και φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δέχτηκε ερωτήσεις από τους followers της και απάντησε για όλα στις περισσότερες ερωτήσεις.

Έτσι μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε στο Q&A ήταν: «Βλέπεις συχνά τους γονείς σου;».

«Δυστυχώς λόγω της κατάστασης έχω να τους δω σχεδόν μήνα. Εύχομαι να περάσει σύντομα όλο αυτό γιατί μου έχουν λείψει πολύ» απάντησε η ηθοποιός.

Είμαστε σίγουροι πως μόλις τελειώσει όλο αυτό θα τρέξουμε όλοι στα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα τα αγκαλιάσουμε και πάλι.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αθηνά Οικονομάκου