Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Εκεί χαλαρώνει η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Μια φωτογραφία ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το δωμάτιο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ηθοποιός μας έδειξε που χαλαρώνει και την απλή διακόσμηση την οποία έχει επιλέξει.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η Αθηνά Οικονομάκου χαλαρώνει σπίτι της με τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο και περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές, καθώς χαλαρώνουν, μαγειρεύουν και παίζουν.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε και μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της. Δείτε ωστόσο και τι τρώει για να μην παχύνει τώρα που είμαστε σε καραντίνα

Εκεί η ηθοποιός χαλαρώνει και βρίσκει ευκαιρία να ξεκουραστεί λίγο τώρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δείτε την φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου

Εκτός από το σπίτι τους πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου είχε γενέθλια και ο Φίλιππος Μιχόπουλος της έδωσε ένα φιλί

Πριν από λίγες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.

Την ημέρα των γενεθλίων της η Αθηνά το γιόρτασε στο club «Balthazar» μαζί με τους πιο στενούς φίλους της, οι οποίοι και είχαν αναλάβει να ετοιμάσουν την τριώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή με θέμα από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» και με ένα ζαχαρωτό κινητό στην κορυφή που είχε τη φωτογραφία της.

 Αθηνά Οικονομάκου  γενέθλια

Η ηθοποιός έσβησε τα 34 κεράκια της τούρτας της συγκινημένη με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο στο πλευρό της, ο οποίος ήταν και ο πρώτος που της ευχήθηκε!

 Αθηνά Οικονομάκου  Φίλιππος Μιχόπουλος